Dorin Dobrincu, un interviu despre torționarii comuniști

Răscumpărarea memoriei

 

Interviul a fost consemnat de Camelia Badea (Ziare.com)

Ce a impiedicat autoritatile romane sa faca dreptate in ultimii 23 de ani? Nu au existat informatii suficiente in arhive sau nu s-a dorit?

Romania a cunoscut in decembrie 1989 o schimbare evidenta de regim. Insa nu cred ca mai este un secret pentru nimeni ca transformarea nu a fost – nici nu avea cum sa fie – una totala. Cu exceptia putinelor persoane inlocuite la varful conducerii partidului-statului si a unor institutii, ani la rand Romania a continuat sa fie condusa de oameni care slujisera cu zel regimul comunist. Ei nu aveau valori diferite de cele in care se formasera.

Iar responsabilii politici si cei administativi nu aveau nici un interes ca publicul sa afle, documentat, pe fapte, ce s-a intamplat cu aceasta tara in deceniile in care aceasta cunoscuse dictaturi succesive, in primul rand nu voiau sa se…

Vezi articolul original 1.814 cuvinte mai mult

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.

Un gând despre „Dorin Dobrincu, un interviu despre torționarii comuniști

  1. Torţionarii trăiesc bine mersi în continuare, cu pensii şi salarii de 10-20 de ori mai mari decât populaţia românească pe care au terorizat-o şi asasinat-o, mai mari decât românii pe care i-au torturat, pentr-un simplu motiv: securitatea bolşevico-semită este în continuare la putere, evreii şi odraslele lor semito-masone ne conduc în continuare şi ne ţin în continuare sub regiumul lor militar, bolşevico-ortodox de teroare şi exterminare, acum ne-maibăgându-ne în puşcării, ci spunând poporului român în faţă că este un popor de nenorociţi şi ticăloşi, închizându-ne fabricile, fermele şi orice posibilităţi de supravieţuire şi gonindu-ne din ţară prin intermediul preşedintelui, miniştrilor, politrucilor semito-masoni care ne spun în faţă că România e-o ţară frumoasă dar e păcat că e locuită de români; cu alte cuvinte, or să vine ei semiţii, evreii şi arabi să ne ia locul, ţara şi femeile frumoase pe care deja le-au încartiruit în cohorte de zeci de mii de curve, modele, manechine ce mor de foame şi sunt forţate să curvească pentru ca ei, semiţii să se bucure de ele.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: