Cât de puternică şi de influentă este papalitatea astăzi?

Text preluat de pe Amazing Facts

Cât de puternică şi de influentă este papalitatea astăzi?

image

Răspundeti:Este cea mai mare putere politico-religioasă din lume. Practic orice ţară importantă din lume îşi are un ambasador oficial sau reprezentant de stat la Vatican. Observaţi următoarele declaraţii:

A. Papalitatea este atât de influentă şi puternică încât aproape orice ţară importantă se consultă cu ea înainte de lua o decizie politică majoră. „Marele ei corp diplomatic întreţine relaţii cu peste 100 de naţiuni.” U.S.News and World Report, 30 Octombrie, 1978, p. 24.

B. Ea îşi asumă meritul de a fi ajutat la căderea comunismului, declarând că Maria, mama lui Isus, a călăuzit strategia papei care a dus la căderea comunismului. „Handmaid or Feminist,” Time, 30 Decembrie, 1991, p. 64, 65.

C. Scopul papei este să unească lumea creştină sub conducerea papalităţii către sfârşitul acestui secol. El a făcut peste 40 de călătorii în lume ca să pună temelia pentru acest scop. Gene H. Hogberg, The Plain Truth, Noiembrie/Decembrie 1989, p. 24, 25.

D. Reacţia mondială a fost aproape copleşitoare. În timpul crizei din Iraq, uneori papa şi preşedintele Americii au discutat problemele lumii la telefon săptămânal. U.S. News and World Report, 13 august, 1990, p. 18.

E. Pe data de 7 iunie 1982, fostul preşedinte Ronald Reagan şi papa Ioan Paul II s-au întâlnit timp de 50 de minute la Vatican şi au elaborat un plan pentru a elimina comunismul. Statele Unite au trimis pe apă tone de echipament modern de comunicaţii spre Polonia (locul de pornire) pentru difuzarea informaţiilor necesare maselor. „The Holy Alliance,” Time, Februarie 1992, p.28, 31, 35.

F. Gorbaciov a declarat: „Tot ceea ce a avut loc în Europa de est în ultimii ani ar fi fost cu neputinţă fără eforturile papei şi rolul enorm, inclusiv rolul politic, pe care l-a jucat pe arena mondială.” Mihail Gorbaciov, Toronto Star, 9 martie, 1992.

Papalitatea, care mai înainte îi numea pe protestanţi „eretici,” acum îi numeşte „fraţi despărţiţi” şi sugerează cu iubire ca toţi să lucreze şi să se roage împreună pentru pace şi prezenţa lui Dumnezeu. Milioane de protestanţi sunt profund impresionaţi. De fapt, mai multe denominaţiuni protestante au avut dialoguri oficiale cu papalitatea ca să încerce să înlăture diferenţele provocate de Reformă.

Cititi întreg articolul  aici

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.

4 gânduri despre „Cât de puternică şi de influentă este papalitatea astăzi?

 1. Mie-mi plac mai mult poveştile cu Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici. Măcar îmi clătesc şi eu ochii cu fata aia frumoasă… Ne explică nouă, carevasăzică, ziarele controlate de semito-masoni cum de fapt Papa conduce lumea, iar puterile nucleare, FMI-ul şi compania ascultă de el. Ţ ţ ţ, şi io care nu ştiam, indolentu”! Io cred, s-avem parol, că m-am născut acu”! Dacă toate aceste puteri nucleare încropite în NATO, FMI, ONU şi compania ascultă aşa de mult de Papa, de ce nu anulează Papito datoriile lumii la Israel, adică la FMI, de ce nu trimite hrană în Africa şi de ce nu opreşte războaiele imperialiste de asuprire duse de America şi Rusia, de Turcia şi compania? I-a şoptit fecioara la ureche altceva, sau este chiar el un criminal imperialist şi sionist, supus Israelului? Mie mi-a şoptit fecioara cea veşnic fecioară, şi care a mai făcut 4 fraţi lui Iisus Hristos ( MARCU 6.3), că Papito de la Romito e un satanist care în loc să se roage lui Dumnezeu, se roagă de ea ca să se lepede de Dumnezeu, căci Dumnezeu, printre altele, spune aşa despre Papito şi cei ce se pretind peste Dumnezeu, autointitulându-se blasfemic „preafericiţi”: PE NIMENI PE PĂMÂNT SĂ NU NUMIȚI TATĂ, PENTRU CĂ UNUL SINGUR ESTE TATĂ, ACELA DIN CERURI: MATEI 23.9 / VENIREA ACESTUI FIU NELEGIUIT VA FI PRIN LUCRAREA LUI SATAN ÎNSOŢITĂ DE TOT FELUL DE PUTERI, SEMNE, MINUNI MINCINOASE, AMĂGIRI NELEGIUITE PENTRU FIII PIERZĂRII FIINDCĂ NU IUBESC ADEVĂRUL CE MÂNTUIE, IAR PTR ASTA DUMNEZEU LE TRIMITE LUCRARE DE AMĂGIRE CA EI SĂ CREADĂ MINCIUNI, SĂ FIE OSÂNDIŢI TOŢI CEI CARE NU CRED ADEVĂRUL ŞI LE PLACE NEDREPTATEA: II TESALONICENNI 2.9-12 / EL MI-A ZIS: „FIUL OMULUI, ACESTA ESTE LOCUL SCAUNULUI MEU DE DOMNIE, LOCUL UNDE VOI
  PUNE TALPA PICIOARELOR MELE; AICI VOI LOCUI VEŞNIC ÎN MIJLOCUL COPIILOR LUI ISRAEL! CASA LUI ISRAEL ŞI ÎMPĂRAŢII LOR NU-MI VOR MAI PÂNGĂRI NUMELE MEU CEL SFÂNT PRIN CURVIILE LOR ŞI PRIN TRUPURILE MOARTE (aşazisele moaşte de popi, regi, etc)ALE ÎMPĂRAŢILOR LOR LA MOARTEA LOR: EZECHIEL 43.7

  Apreciază

  1. Amazing Facts un sait al adventiștilor,iar aceștia,după cum știi..au deja trasată linia în a interpreta cărțile profetice în paralel cu evenimentele mondiale…după Ellen White.Cu privire la America și Vatican. Textul de mai sus e o selecție din acele știri care confirmă linia dată de E.W.Ei spun că sistemul papal e anticristul etc.,etc.,..și cu mult timp înainte au semnalat că iezuiții lucrează în ascuns pt. papă,iar la final vor avea control peste tot. Iar Eric Jon Phelps(autorul cărții „Vatican Asassins”)..afirmă că sistemul papal urmărește să se instaleze la Ierusalim. Până una alta scaunul suveranului pontif aparține,unui iezuit.Interesant e că actualul papă
   are un frate adventist(deci știe mai tot..de teoriile lor) .Familia l-a renegat (pe adventist)în urma discuțiilor avute cu el pe această temă(a cărților scrise de E. White),cu mult timp înainte ca Bergoglio să ajungă papă.Până una alta, știrile expuse sunt reale Papa a fost implicat activ în căderea comunismului,ecumenism etc.Trebuie observat pe ansamblu..pt. a avea o idee de ce se întâmplă în politica mondială.Sionismul controlează și Israelul..și se pare: există nemulțumiri,proteste..

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: