Biserica excomunică guvernanți(Chișinău)

image

Decizie uluitoare la Chişinău. Biserica i-a excomunicat pe guvernanţi

De REALITATEA.NET | realitatea.net

Membrii Sinodului Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova susțin că adoptarea în Parlament a Legii privind egalitatea de șanse ar duce la legalizarea căsătoriilor dintre două persoane de același sex și la autoafirmarea agresivă a minorităților sexuale, motiv pentru care au decis să îi excomunice pe guvernanţi până când aceştia schimbă legea.

În acest scop, membrii Sinodului au adoptat următoarea Declarație: „Această rațiune a lucrurilor ne face să ne declarăm oponenți și să ne depărtăm deschis de cei care prigonesc fățiș Biserica lui Hristos și să apelăm la scopuri strict terapeutice – la tradiția canonică a excomunicării lor din Biserică până la îndreptare. Acest fapt îi va lipsi dintru început pe guvernanți de accesul la Sfânta Taină a Împărtășaniei, ca mai apoi, în dependență de pocăință, să fie primiți, sau respinși definitiv, de la oricare slujire bisericească. În același timp, Biserica își rezervă dreptul să întreprindă toate măsurile canonice pentru a-și apăra majoritatea creștină de pericolul răspândirii morții spirituale în societatea noastră”.

UNIMEDIA amintește că legea privind egalitatea de șanse a fost aprobată de Parlament în mai 2012. Acesta stârnit un val de nemulțumiri printre reprezentanții societății civile, în special, printre organizațiile religioase. Ulterior, proiectul de lege care prevede combaterea discriminării în societate a fost redenumită și modificată. Sintagma „orientare sexuală” nu a fost exclusă din text, dar se regăsește doar într-un articol care stabilește că nicio persoană nu poate fi discriminată la locul de muncă în baza orientării sale sexuale.

Legea cu privire la egalitatea de șanse este o condiție a Uniunii Europene şi una dintre condiţiile pentru aprobare a regimului fără vize cu ţările UE. Scopul legii este prevenirea și combaterea discriminării tuturor persoanelor aflate pe teritoriul RM.

sursa:
http://ro.stiri.yahoo.com/decizie-uluitoare-la-chi%C5%9Fin%C4%83u-biserica-excomunicat-pe-guvernan%C5%A3i-131556372.html

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.

Un gând despre „Biserica excomunică guvernanți(Chișinău)

 1. M-am tot intrebat ce-i cu politica asta privind „egalitatea” de sanse pentru lesbiene si homosexuali.
  1- Initial am crezut ca vor sa le faca in ciuda nazistilor care i-au prigonit pe homosexuali si ca tot ceea ce au facut si zis nazistii este rau deci homosexualii sa nu mai fie prigoniti.
  2- Apoi mi-am zis ca trebuie considerati ca oameni(desi altii ar zice ca sunt bolnavi si altii ca ar avea deviatii sexuale) care se pot indrepta pe calea moralei crestine si deci sa nu-i incriminam.
  3- Apoi mi-am zis ca unii incearca sa lichideze rasa ariana prin decadere si promiscuitate, prin lipsirea ei de urmasi si deci aneantizarea lor si de aceea impun homosexualitatea.
  4- M-am mai gandit, vazand ca socialistii si comunisti revendica libertate deplina pentru lesbiene si homosexuali, ca acesti socialisti vor sa destabilizeze Vestul imperialist si corupt pentru a-l invinge pentru ca militar, economic si politic Vestul nu poate fi invins. Dar prin exacerbarea homosexualitatii, drogurilor etc, Vestul poate fi doborat moral si apoi usor poate fi zdrobit militar, politic si economic.
  5- Pentru ca bolsevicii si comunistii i-ar prigonit pe homosexuali, ma gandesc ca imperialistii vor sa-si apropie o patura se pare numeroasa de homosexuali si lesbiene si sa aiba astfel un atu fata de ideile bolsevice.
  6- In acest moment insa cred ca ii incita pe homosexuali „sa scoata capul in lume” pentru a-i recenza si a-i tine sub observatie. Dar tare mie ca sa nu existe o oculta carte sa-i scoata la vedere pentru a-i inventaria si la momentul potrivit lor sa-i lichideze pe toti si pe toate conform metodelor naziste(gazare, infometare, ardere de vii in cuptoare imense, etc. Doamne fereste sa se intample asa.
  Dar cand vezi ca sunt unii care sant fara odihna sa-i aduca la vedere pe homosexuali, tare iti vine sa crezi ca-i ceva necurat la mijloc.

  Nota. desi-s ateu, parerea mea este sa nu luam in desert invataturile Bibliei si sa tinem cont ca Sodoma si Gomora nu sunt mentionate de florile marului in Biblie sau ca sa se afle Biblia in treaba.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: