Băsescu nu se opune căsătoriilor gay

pongogonzo

gay

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, azi, la emisiunea „După 20 de ani” de la ProTV, întrebat dacă este de acord cu căsătoriile gay, că „fiecare este liber să facă ce vrea cu viaţa lui” şi că, dacă vor să se căsătorească bărbat cu bărbat, femeie cu femeie „este problema lor”.
„Fiecare este liber să facă ce vrea cu viaţa lui. Dacă vor să se căsătorească bărbat cu bărbat, femeie cu femeie, este problema lor. Eu însă sunt creştin ortodox şi respect perceptele creştinismului şi ale ortodoxiei. Alţii poate au alte percepte. Este problema lor”, a afirmat preşedintele Băsescu, duminică, în emisiunea difuzată de PRO TV.
De asemenea, el a subliniat că reglementarea acestei probleme prin interdicţii incluse în Constituţie este „o mare greşeală”, deoarece „nu se ştie ce evoluţii vor fi”.
„Eu sunt de acord cu libertatea fiecărui om să facă ce vrea cu viaţa lui, inclusiv această libertate, pentru…

Vezi articol original 263 de cuvinte mai mult

3 păreri la “Băsescu nu se opune căsătoriilor gay

 1. CIne stă la masă cu criminalii de români, gen Băsescu sau Iliescu, cine stă la masă şi se afişează alături de cei care încalcă legea lui Dumnezeu şi impun prin lege homosexualitatea, pronunţâdu-se în favoarea ei, degeaba spun aidoma lui Daniel masonul că nu e bine să fii homosexual, atâta vreme cât acelaşi „preafericit”, în loc să-i excludă din rândurile bisericii, în loc să ia o atitudine cum cere Biblia faţă de pretinşii creştini ce-l trădează pe de Hristos, se bate bine-mersi pe burtă cu politrucii ce legalizează de facto căsătoriile între homosexuali şi lezbiene, başca ADOPTAREA COPIILOR DE CĂTRE SODOMIŞTI ŞI LEZBIENE!!! Alo, mason Daniel al BOR-ului, ia citeşte mătăluţă Biblia şi lasă-te de prostiile pe care le-ai învăţat de la homosexualii de la Bruxelles. Aşadar, mason Daniel, de ai fi creştin, iar nu ortodox afiliat catolicilor iezuiţi, de ai fi iubitor de Hristos, iar nu de buncăre anti-atomice şi maşini de lux, asta ai face, ce scrie aici:
  APOSTOLUL PAVEL SPUNE CREŞTINILOR, ADICĂ FRAŢILOR SĂI CĂ NU LE CERE SĂ NU AIBĂ NICI O LEGĂTURĂ CU NECREŞTINII CE CURVESC, SUNT ARGHIROFILI, HRĂPĂREŢI, SE ÎNCHINĂ LA IDOLI, CĂCI ATUNCI AR FI IZOLAŢI DE LUMEA ACEASTA, CI LE CERE SĂ NU AIBĂ NICI O LEGĂTURĂ CU CREŞTINII CE CURVESC, SUNT ARGHIROFILI, HRĂPĂREŢI, CARE SE ÎNCHINĂ LA IDOLI, CARE-S BEŢIVI, DEFĂIMĂTORI, CERÂNDU-LE CA NICI MĂCAR SĂ NU MĂNÂNCE CU UN ASTFEL DE PRETINS CREŞTIN: 1 CORINTENI 4.11 / PAVEL SPUNE CĂ CURVARII, ÎNCHINĂTORII LA IDOLI, PREACURVARII, MALAHII, SODOMIȚII, HOȚII, LACOMII, BEȚIVII, DEFĂIMĂTORII, HRĂPĂREȚII NU VOR MOȘTENI ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU: 1 CORINTENI 6.9-10/

  Aşadar, ceea ce faci tu, „preafericitule” mason Daniel, un comunicat dat aşa, pe ascuns, în dorul lelii, prin interpuşi, chipurile de dezaprobare a homosexualităţii în vreme ce la oficine, simpozioane şi onoruri nu te mai ascunzi, ci stai în faţă alături de politrucii ce impun homosexualitatea şi ucid poporul român, demonstrează FĂRĂ ECHIVOC că eşti un trădător de neam şi ţară, de Hristos. Evident, tu cauţi fala oamenilor, nu pe-a lui Dumnezeu, şi de aceea bine spune Hristos de voi popii:
  ISUS CERE OAMENILOR SĂ SE PĂZEASCĂ DE CĂRTURARI (preoţi), CĂRORA LE PLACE SĂ UMBLE ÎN HAINE LUNGI, SĂ LE FACĂ LUMEA PLECĂCIUNI PRIN PIEȚE, EI UMBLĂ DUPĂ SCAUNELE DINTÂI ÎN SINAGOGI, DUPĂ PRIMELE LOCURI LA OSPEȚE, MĂNÂNCĂ POMENILE MORȚILOR VĂDUVELOR ȘI FAC RUGĂCIUNI LUNGI DE OCHII LUMII, ASTFEL CĂ O MAI MARE OSÂNDĂ VA VENI PESTE EI: MARCU 12.38-40 / CEI CE SE PRETIND CREDINCIOȘI ȘI DREPȚI CU VORBA, CUM ERAU PREOȚII CEI MAI DE SEAMĂ ȘI BĂTRÂNII TEMPLULUI, SUNT MAI JOS DECÂT CURVELE ȘI VAMEȘII CARE MERG ÎNAINTEA LOR ÎN
  ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU, DUPĂ CUM LE SPUNE HRISTOS PRIN PILDA FIILOR. ASTFEL, FIUL CARE I-A SPUS TATĂLUI SĂU CĂ NU VREA SĂ MEARGĂ SĂ LUCREZE VIA, CUM ACESTA I-A CERUT, DAR ÎN CELE DIN URMĂ, CĂINDU-SE, S-A DUS ȘI-A LUCRAT-O (VAMEȘII, CURVELE, ETC), ESTE CEL CU ADEVĂRAT ASCULTĂTOR, CREDINCIOS, ÎN VREME CE FIUL CARE I-A RĂSPUNS TATĂLUI SĂU CĂ VA LUCRA VIA (PREOȚII, BĂTRÂNII CU IFOSE DE ÎNȚELEPȚI, CEI CE SE DAU CREDINCIOȘI DOAR ÎN VĂZUL LUMII, ETC),
  DAR NU A FĂCUT-O, ESTE FIUL NEASCULTĂTOR, NECREDINCIOS. ASTFEL, LE SPUNE IISUS HRISTOS PREOȚILOR TEMPLULUI, CÂND IOAN BOTEZĂTORUL A VENIT LA POPOR UMBLÂND ÎN CALEA NEPRIHĂNIRII, A FOST CREZUT DE CURVE ȘI VAMEȘI, ÎN VREME CE PREOȚII ȘI BĂTRÂNII TEMPLULUI, DEȘI AU VĂZUT LUCRUL ACESTA, NU S-AU CĂIT CA SĂ ÎL CREADĂ: MATEI 21.28-31

  Apreciază

 2. „Si dupa cum Adam si Eva nu au imbogatit firea omeneasca prin calcarea poruncii, tot asa nici homosexualii nu o dezvolta prin iesirea din normalitate. De ce? Pentru ca incearca sa realizeze viata nu in modul care constituie viata, ci in unul contrar. Iar aceasta incercare este o minciuna, o ambitie inselatoare care accepta negarea vietii ca viata si sfarseste inevitabil la moarte.”
  Daniel patriarhul Romaniei

  Apreciază

 3. Băse, Băse, vorbeşti prea mult pe Băse… Au nu şti tu, trădător de neam, că odată ce legalizezi ceva, îl impui de fapt tuturor şi-l transformi într-o problemă publică, iar nu de alcov? Dacă cineva e viciat, şi îi place să şi-o tragă fund, sau în gură, sau pe nas ca fi-ta, şi vii tu şi lşegalizezi asta, înseamnă că nu mai e o problemă personală, ci publică, trădătorule. Legile nu sunt pentru dormitor şi pentru a fi ţinute în particular, legile sunt reguli impuse tuturor, criminal de români ce eşti alături de „preafericitul” bucuros că-i faci castel cu buncăr anti-atomic şi tace chitic vizavi de subiect, acceptând practic impunerea homosexualilor la cârma României. Iar dacă crezi că acea catedrală masono-ortodoxă te mântuie, vai steaua ta, nefericitule psihopat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s