Planurile de asasinare a lui Richard Wurmbrand (1)

Răscumpărarea memoriei

Mihai Wurmbrand ne-a pus la dispoziție un document referitor la încercările de asasinare a tatălui său, informații care sunt disponibile în urma studierii a peste 8.000 de documente din arhiva CNSAS. În acestea se vorbește fără ocolișuri de otravă și explozive, metode folosite de Securitate în anii `70 împotriva oponenților regimului comunist din străinătate. Fiind un document mai lung, îl voi publica în câteva secvențe, iar apoi voi prezenta și o versiune pentru download. Mesajul acesta conține și câteva note de subsol și comentarii, toate marcate cu culoarea mov.

Dovezi clare din securitatea română comunistă
O încercare de a-l omorî pe Pastorul Richard Wurmbrand și pe familia sa!
Document prezentat de Michael Wurmbrand, 11/29/2012

1

Strict secret, exemplar unic. Nr. 25.856, 13 august 1974, APROBAT!

PLAN DE MĂSURI, privind pe „ASHAVER” (1)

„ASHAVER” (Richard Wurmbrand, NT), în vârstă de 65 ani, păstor evanghelic, căsătorit,
are un copil, trăiește în Los Angeles…

Vezi articol original 321 de cuvinte mai mult

Reclame

8 păreri la “Planurile de asasinare a lui Richard Wurmbrand (1)

 1. Super!!! Acolo poate fi loc pentru oricine depăşeşte limitele unei condescendenţe minime, gen Traian Ioan care-i Mesia, gen Nicador Talpeş care zbiară cum îi urăşte el ortodocsul de moarte pe „jidani”, slujind ortodoxia condusă de semito-masoni, e locul pentru cei care înjură şi jignesc iraţional, oricât de scabroase ar fi înjurăturile. Astfel pot fi luate comentariile licenţioase, ilogice, rasiste, insalubre de pe diversele rubrici ce le expui, şi pentru a nu se spune că sunt cenzurate, sunt afişate la „nebunii”. Alături de o rubrică gen „Opiniile oricui”, cred că îl poţi concura cu succes pe legionarul ultra-ortodocs Ion Coja. Românii asta vor în majoritate, spirit combativ şi critic, însă în măsura raţionalităţii şi a unei minime bune cuviinţe, a unei minime logici, nu în genul „logicii” cerute de Ion Coja care foloseşte tot timpul expresii peiorative referitoare la rasă, naţionalitate, afiliere religioasă, dar nu le permite celor care expun erezia ortodoxă, catolică, mormonă, talmudică, islamică, hindusă, budistă, să-şi expună opiniile izvorâte din chiar Vechiul şi Noul Testament ce demască ereziile. Oameni ca Ion Coja demască drept peiorativ spiritul critic şi incisiv al Bibliei în vreme ce ei înjură, jignesc ca la uşa cortului atât pe creştini cât şi pe oricine nu le face temenele popilor ortodocşi care vin cu altă evanghelie. Iartă-mă că poate par intrusiv, dar cred că ai un site mai bun ca al lui Ion Coja care a dezlănţuit o adevărată campanie ortodoxo-legionară şi anti-creştină, cu evidente direcţii date de la Vatican, căci a ajuns să spună că nimeni nu are dreptul de a combate catolicismul, iar el prezintă o simplă fată ce işi declară românismul între maghiari, spunând că e „nărăvaşă” (abraşă).
  Îţi doresc succes!

  Apreciază

  • Despre domnul profesor Ion Coja știu că e ortodox și vede lucrurile dintr-o perspectivă legionară.Chiar dacă blogul meu are o perspectivă diferită de cea a domnului profesor,eu am respect pentru dumnealui.
   Acest blog nu îsi propune să concureze cu altele.
   Trebuiesc evitate conflictele interpersonale,pentru ca fiecare să aibe libertatea de a-și expune ideile nestingherit,într-un mod echilibrat.Voi mai reveni.Invățăm încetul cu încetul.

   Apreciază

 2. Sincer să fiu, nu prea cred nici eu în seriozitatea acestor planuri de ucidere a lui Wurmbrand, deşi n-o exclud. Poate a fost doar o ameninţare ce s-a dorit a fi auzită pentru a-l timora pe pastorul evanghelic pentru că spunea adevărul şi încurca atât planurile evreilor din Occident, cât şi ale evreilor din lumea comunistă, inclusiv din România. Pe de altă parte, în spiritul a ce spune Aurel, de ce nu se publică hotărârile de asasinare a milioane de români în anii 50-60 în lagărele morţii din România şi URSS? Pentru Dumnezeu, au fost asasinaţi de către evreii bolşevici în chinuri fizice şi psihice atroce, milioane, milioane de ţărani, muncitori, ingineri, doctori români!!! De ce nu se pomeneşte nimic despre ei, de ce sunt scoşi în faţă pe lista victimelor doar o mână de evrei şi legionari ultra-ortodocşi cu oarecare relaţii, în vreme ce românii simpli, curaţi, cinstiţi, fără vreo afiliere politică sunt trecuţi într-un con de umbră? Numai la mama în sat sunt zeci de cazuri de ţărani care pur şi simplu au dispărut după ce au refuzat să-şi dea pământul la colectiv în 1953. Câteva zeci într-un amărât de sat din Ialomiţa… Nu există acte şi pentru ei la securitate? Doar pentru elitele ortodoxe şi evreieşti există acte? Cum rămâne cu majoritatea victimelor de la Canal, Gherla, Aiud, Poarta Albă, Tg Ocna, din Siberia, etc, care în majoritate au fost români neafiliaţi politic? Ei nu au drept la memorie pentru că-s goyimi?

  Apreciază

 3. In anii m70 erau numai documente. Dar practic nu au fost asasinati nici, Wurmbrand nici Paul Goma, nici alti dizidenti precum Ion Iliescu, Mircea Dinescu, Ana Blandiana, Neculai Constantin Munteanu, Max Banus, etc.
  In schimb in anii dinainte de anii 70, au murit in inchisorile dejiste zeci si sute de mii de romani.
  As vrea sa gasesc si eu pe unii in Romania care sa fie obiectivi si sa discearna care a fost raul cel mai mare pentru neamul romanesc, anii 70-80 sau anii precedenti.
  Din pacate chiar si religia are o componenta politica si nu se poate dezbara de ea.
  Pacat, mare pacat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s