Rătăciți cu harta în mână… (2)

paşi spre lumină

rataciti

Unul din scopurile Bisericii pe pământ este să ofere cunoaşterea lui Dumnezeu prin Cuvântul Său membrilor ei. Ar trebui deci să ne adunăm laolaltă pentru a cunoaşte mai mult pe Dumnezeu, să pătrundem tot mai adânc în tainele Cuvântului Sfânt, singurul care ne poate duce la maturitate spirituală.

“Pentru a nu mai fi copii la minte purtaţi de orice vânt de învăţătură încoace şi încolo” trebuie să ne maturizăm, să creştem în cunoaşterea celor sfinte, să ne deprindem prin utilizarea minţii să distingem ce este bine de ce este rău. De ce oare nu o facem? Probabil din aceleaşi motive pentru care, călătorii din stânga şi dreapta mea din acest Boeing 737, nu aruncă nici măcar o privire stewardesei ce se străduieşte să ne arate uşile de evacuare ale avionului, modul cum să ne punem măştile de oxigen şi ne sfătuieşte să consultăm pliantul din buzunarul scaunului din faţă…

Vezi articol original 514 cuvinte mai mult

Reclame

O părere la “Rătăciți cu harta în mână… (2)

  1. și totuși,nicăieri în Biblie nu ni se spune să neglijăm cărțile profetice,pe motiv că ar fi neimportante .Mai mult. Isus citează din cartea Daniel cu privire la semnele sfârșitului,Apostolul Ioan are o descoperire cu privire la vremea sfârșitului și culmea..nu interzice calcularea numărului fiarei. La fel ,Apostolul Petru spune despre cuvântul profeției..bine faceți că luați aminte la el,ca o lumină în întuneric.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s