Comunicat de presă – Uniunea Baptistă din Romania

Suceava Evanghelica

sigla Uniunea Baptista Romana Analizând demersul Comisiei Comune a Camerei Deputaților și a Senatului de Revizuire a Constituției, Cultul Creștin Baptist din România (Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România) reafirmă principiile exprimate în data de 18.03.2013 care au fost înaintate Comisiei Comune a Camerei Deputaților și a Senatului de Revizuire a Constituției din Parlamentul României prin care solicită formularea art. 48 al. (1) în noua Constituție în următorii termeni: Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între bărbat și femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.

CITEȘTE TOT AICI

Vezi articol original

Reclame

8 păreri la “Comunicat de presă – Uniunea Baptistă din Romania

 1. Probabil BOR nu-i dezavueaza pe pederasti si pe lesbiene pentru ca sa-i atraga la ortodoxie si acolo sa-i indrepte pe calea cea buna a Domnului.
  Ma bucur de faptul ca Baptistii sustin modificarea Constitutiei pentru a preciza clar care este conceptia crestina a familiei la romani si nu aprijina Satana cum vrea ea sa fie Constitutia.
  PS. Imi pare rau pentru drumul asumat de homosexuali si de lesbiene. Asta este lumea pe care si-au ales-o, sa fie sanatosi. Dar daca noi toti am fi fost ca ei, ei n-ar fi existat. Samanta omeneasca ar fi pierit. Societatea trebuie sa se administreze astfel incat sa nu-si aduca singura pieirea.
  Interesant este faptul ca si comunistii aveau acelasi spirit crestin al familiei dintre femeie si barbat si incriminau homosexualitatea. Pana si bestiile comuniste erau constiente de pericolul pentru societate al hosexualitatii, aveau aceasta trasatura crestina. Vad ca acesti „capitalisti” ai zilelor noastre vor sa aduca Sodoma si Gomora in sufletele noastre. Oare vor reusi ?
  Desi parlamentarul verzilor(de la camasile verzi legionare ?), Remus Cernea este ateu ca si mine, eu ma dezic de dansul si de actiunile dansului.
  PS. Este adevarat ca greco-ortodoaxa Monica Macovei, membra PDL adica in partidul presedintelui Basescu, este presedinte de onoare al ONG „Accept”, sediul moral(poate „biserica lor”) al homosexualilor ?

  Apreciază

  • Da Aurel, este adevărat, Macovei este membră şi susţinătoare a Acceptului, iar ortodoxia este „democrată”, adică acceptă homosexualii pe şustate. Iar ca circul să fie mai mare, legionarii ies în stradă şi urlă la comandă ortodoxă împotriva homosexualităţii, în vreme ce Daniel masonul tace ca mortu-n păpuşoi vizavi de subiect. De, pe la Bruxelles pe unde a fost el spălat la creier era anormal să fii heterosexual, nu homosexual. Şi uite aşa, în vreme ce se dedulcesc la dos (beah) şi impun homosexualitatea, episcopii ortodocşi pun legionarii să iasă-n stradă împotriva homosexualităţii şi legiferării ei… Dezbină şi condu, cu control strict de tip militaro- legionar, funţionează din plin, iar legionarii zbiară ca turbaţii în frunte cu Ion Coja că ortodoxia este mama Omida a poporului român în vreme ce acceptă ca nişte demenţi dualitatea popilor ortodocşi care una zic pe la colţuri, alta fac oficial, în realitate, acceptând homosexualitatea. De unde vine comportamentul acesta dement al unor oameni culţi ca Ion Coja? Evident, de la duhurile spurcate care intră-n ei prin chemarea morţilor şi de la închinarea la cadavre, de la şpăgile şi posturile de conducere pe care le primesc de la statul semito-ortodox care-i plăteşte să le facă propagandă acestor preoţi ai lui Satan, ortodocşi şi catolici.

   Apreciază

   • Nebanuite sunt caile Domnului ! Cat priveste pe Dl prof. Ion Coja cred ca i-a scapat din frau pe antisemitii si legionarii de pe site-ul sau. Pacat de dansul ca-i un om cult si inteligent. L-au coplesit oamenii rai.

    Apreciază

  • Iată cum se prezintă un om pe el însuşi pe propriul site:
   „Un val de mare sculptat umblă prin București și se numește ION COJA. Uneori, de foarte puține ori, când se apucă să cioplească destine din lutul pe care-l fură stepei, marea dă la iveală vlăjgani ca ION COJA, care nu imploră niciodată pe nimeni, ci-și smulg singuri, hotărîți și lucizi, bucuriile și durerea din întâmplările ce alcătuiesc o viață de om. ION COJA aparține mării ca și luna, corabia lui de nuntă. Îl respect și mi-e drag ca o scuturare de meri, pentru că se pricepe de minune să le scoată apa proștilor din urechi.” FĂNUȘ NEAGU, Cartea cu prieteni”.
   Nu-ţi sună cunoscut? Cel mai iubit fiu al poporului? Geniul din Carpaţi? Preafericitul Daniel? IPS Teodosie al Tomisului? Radu Mazăre-Che Guevara, dar unul de Carpaţi cu vile în Bora Bora şi Lambourgini la scară, başca cârduri de curve care-i ţin trena? Lauda de sine nu miroase-a bine, prietene. Încă de când insista să ne întâlnim la o cafea, nu mi-a spus ce vrea, pentru ce mă cheamă, care e scopul, a trimis totuşi nişte oameni de-ai lui care au încercat să mă descoasă, să vadă cu cine sunt, ce am eu cu BOR-ul, etc… Nici o propunere de acţiune pentru România, în afară de insulte şi epitete jignitoare pentru minoritari în vreme ce se făleşte cu titlurile primite de la Papa… Aceşti oameni fac parte din sistemul semito-mason, securisto-bolşevic. Ei caută să ne aburească şi să ne îndoctrineze într-o ură iraţională faţă de creştinism şi-ntr-o ascultare ocultă, fanatică faţă de BOR-ul ce slujeşte sionismul şi Israelul. E simplu… Cum altfel crezi că ar putea nestingherit un om să publice atâtea şi atâtea atacuri la adresa veridicităţii crimelor fasciste făcute de evreii Hitler, Goebels şi compania?
   Nu prietene, unii oamenii sunt născuţi infatuaţi, dornici de putere, dornici de a epata şi de a subjuga, sunt făcuţi pentru a-şi vinde sufletul pentru bani şi funcţii sociale înalte… Uită-te la roadele lor: nimic constructiv pentru ţară, ca şi la Vadim sau Funar, ei sunt supapele puse de evrei ca să ne prostească şi să ne dezbine, iar acum o fac într-un mod tot mai agresiv prin legionarii manipulaţi de BOR-ul care oficial tace mâlc vizavi de legiferarea homosexualităţii şi oficializarea căsătoriilor dintre pederaşti şi lezbiene, başca vizavi de legiferarea adopţiei de copii de către cuplurile homosexuale. Zbiară şi înjură aşa-zişii naţionalişti, în particular sau pe stradă, sau prin parcuri, sau pe net prin Coja şi compania bine ţinută în frîu de episcopii ortodocşi, dar oficial popii ortodocşi, alături de fraţii lor semito-masoni din politică şi administraţie legiferează şi achiesează la impunerea homosexualilor, trădătorilor şi corupţilor în fruntea ţării. Uită-te la pozele de gruop ale acestor trădători: aproape peste tot vezi şi-un episcop ortodox, în frunte cu „preafericitul” Daniel alături de trădătorul suprem, Traian Băsescu. Lauda de sine nu miroase-a bine.

   Apreciază

   • Se pare ca fortarea emergentei legionarilor este concertata. Nu numai prof. Ion Coja se straduie sa-i propulseze in constiinta oamenilor ci si organele de presa actuale fac acest lucru.
    De curand am citit pe net la site-ul ziarului Adevarul un eseu laudativ la „eroismul” partizanilor legionari din muntii Fagaras care au luptat pentru Cruce si Rege. „Eroi” adevarati spune autorul articolului din Adevarul. Este vorba de Toma Arnautoiu.
    Mie sincer imi pare rau de acesti flacai romani care au fost intoxicati de ortodoxia legionara anticomunista si au murit inutil pentru cruce si rege pentru ca la vremea respectiva tot bolsevicii au fost mai tari si i-au asasinat pe toti sau aproape pe toti opozantii. In loc ca aceste valori intelectuale si de caracter ale romanilor sa traiasca si sa ne daruiasca si noua din sclipirea mintii lor, ei au ales calea prosteasca a mortii. Prea multi romani au murit ucisi chiar de alti romani. Cata vreme o sa ne mai omoram noi intre noi pe motiv ca unul este legionar si altul comunist sau unul ortodox si altul ateu ? Sa se termine cu asasinatele invelite in haine de eroi.
    PS. Imi pare bine ca neamul romanesc nu mai poate fi pacalit si nu mai musca din momeala legionarismului.

    Apreciază

  • Acei morţi din munţi au fost, Dumnezeu să-i ierte, nişte oameni manipulaţi şi manipulabili. Păi cum dracu, Doamne iartă-mă, poţi ca legionar să lupţi pentru rege şi biserica ortodoxă când exact aceste instituţii au dat ţara pe mâna URSS-ului şi Germaniei naziste, l-au asasinat pe Codreanu, başca că dacă era să ne luăm după alt trădător, regele Ferdinand, am fi fost şi-n Primul Război Mondial naţiune învinsă, căci am fi luptat de partea Germaniei? Ca să nu pomenesc de mizerabilul act de trădare al regelui Mihai de Hohenzoler de la 23 august 1944, pentru care a primit cea mai înaltă distincţie de la evreul Stalin. Plus că de-a lungul istoriei biserica ortodoxă a susţinut în majoritate coroana habsburgică şi apartenenţa Transilvaniei la Ungaria!!! De ce se întâmplă această manipulare? De ce se lasă românii prostiţi, cel puţin oficial, căci în particular majoritatea se revoltă împotriva acestor oligarhi satanici din fruntea bisericii şi guvernării României? Răspunsul e simplu: se întâmplă pentru că ortodocşii sunt educaţi să nu gândească raţional, de mici ni se spune să nu ne închinăm la asemănări din cer şi de pe pământ în vreme ce popa ne dă icoane şi sutana să i-o pupăm… De aici ni se induce pervers ideea că nu trebuie să gândim, că suntem proşti şi trebuie să ascultăm orbeşte, căci de am îndrăzni să gândim ar trebui să nu pupăm icoanele, şi-atunci nu am fi în rând cu lumea. Astfel căpătăm complexul prostului, diabolic indus de oligarhii ce ne conduc religios şi social, care „prost” după cum îi place unui legionar pe nume nicu să numească majoritatea românilor, crede că e prea prost pentru a avea opinii, iar când vin „patrioţii” legionari ca Ion Coja şi ne spun să ne reântoarcem la vremile Evului Mediu, desculţi şi obidiţi pe tarla, la plug cu boi, noi punem botul… Vezi cum lucrează Satan şi apostolii întunericului? Mai pune şi duhurile satanice care intră în ortodocşi, ca şi în catolici dealtfel atunci când intrăm în bisericile ticsite cu cadavre pe lângă blasfemicele obiecte de idolatrie, şi-atunci cortina îţi va cădea de pe ochi. Asta trebuie să conştientizăm. ATINGEREA MORŢILOR ADUCE DUHURI NECURATE 7 ZILE: NUMERI 19.11 / ÎNCHINAREA LA LUCRURI FĂCUTE DE OM, DE DEGETELE OMULUI, ADICĂ LA IDOLI ESTE PEDEPSITĂ: ISAIA 2.8

   Apreciază

 2. Cinste lor: Florica Cherecheș, Mircea Dolha și Grigore Crăciunescu. Aceasta este atitudinea creştină. Florica Cherecheş arată că nu degeaba este creştin-evanghelică. La Petre Roman, acest semito-mason talmudic care a dat lege samavolnică şi mincinoasă prin care spune că indienii sunt rromâni, nu mă miră atitudinea anti-creştină şi anti-democrată de legiferare de facto a homosexualităţii; la Alina Gorghiu nu mă aşteptam însă… Democraţia înseamnă impunerea doleanţei majorităţii populaţiei, prin vot, în litera scripturii. Orice altceva, cum ar fi încălcarea poruncii lui Dumnezeu care spune că femeia este pentru bărbat şi bărbatul pentru femeie, de la Satan vine. Iar aceşti criminali care încalcă principiul democraţiei în spiritul lui Hristos, au tot ei tupeul de a spune că ei sunt democraţii, deşi sunt o minoritate de anti-creştini ce vor să impună majorităţii să-l urmeze pe Satan. Pentru aceşti criminali democraţia înseamă doar ca criminalii, hoţii, curvele, pederaştii şi lezbienele să fie stăpâni şi viciile lor să fie impuse tuturor oamenilor, deşi majoritatea NU VOR ASTA; şi chiar de ar vrea-o, orice este împotriva voinţei şi plăcerii lui Dumnezeu este nedrept şi trebuie oprit. Cum mă aşteptam, „preafericitul” Daniel, mason de-al lui Băse şi Soros, tace mâlc vizavi de subiectul legiferării homosexualităţii. Nici o atitudine creştinească oficială din partea BOR vizavi de dezmăţul pederaştilor şi lezbienelor, ei vor doar bani să-şi facă cel mai mare castel din lume pe banii românilor de fabrici şi ferme, ei vor doar mită pentru slujbele pentru care sunt plătiţi de la bugetul de stat, ei vor să dea românii afară din casele lor pentru a-şi putea permite să-şi îngroape morţii la tarifele astronomice impuse de acest BOR al lui Satan. Ce poţi cere de la nişte indivizi ce se pretind mai presus de Dumnezeu, auto-denumindu-se blasfemic „preasfinţi” şi „preafericiţi” când Iisus a cerut ca nici bun să nu fie numit? (IISUS SPUNE SĂ NU FIE NUMIT BUN, CĂCI NUMAI DUMNEZEU DIN CER E BUN: MARCU 10.18)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s