Și ateii care fac binele sunt mântuiți ???!!!

“spredestinaţie” ~ blogul lui "DUŢU"~ Calea, Adevărul si Viaţa,spre destinaţia fericita "CERUL"

Papa Francisc: Și ateii care fac binele sunt mântuiți… si eu adaug :”Adevar ori Mit”

Papa Francisc a ținut ieri o cuvântare șocantă pentru catolici, protestanți și atei deopotrivă. Cu ocazia unei liturghii oficiate la Vatican, Papa a declarat că toți oamenii – nu doar catolicii, ci chiar și ateii – sunt răscumpărați prin Iisus Christos, dacă fac fapte bune. Cuvintele Papei au retrezit amintirile privind profunda schismă dintre catolici și protestanți pe tema mântuirii prin credință vs. mântuirea prin fapte.

Vezi articol original 694 de cuvinte mai mult

Reclame

O părere la “Și ateii care fac binele sunt mântuiți ???!!!

 1. Sincer să fiu, nu mă aşteptam de la un catolic iezuit, educat în spiritul urii faţă de Hristos, să spună asta. Bine spune Hristos că Satan se întoarce împotriva lui însuşi (MATEI 12.25-26). Adevărul acesta este spus de însuşi Dumnezeu, de Fiul Său, prin Sfântul Duh:
  CHIAR DE AI DARUL DE A VORBI ÎN LIMBI OMENEȘTI ȘI ÎNGEREȘTI, CHIAR DE AI AVEA DARUL PROOROCIEI, CHIAR DE AI CUNOAȘTE TOATE TAINELE ȘI TOATĂ ȘTIINȚA, CHIAR DE AI AVEA TOATĂ CREDINȚA CARE TE AJUTĂ SĂ MUȚI MUNȚII DIN LOC, CHIAR DACĂ ȚI-AI ÎMPĂRȚI TOATĂ AVEREA SĂRACILOR ȘI ȚI-AI DA TRUPUL SĂ FIE ARS, DACĂ DRAGOSTE NU AI EȘTI NIMIC, EȘTI ARAMĂ SUNĂTOARE, UN CHIMVAL ZĂNGĂNITOR, NU-ȚI FOLOSESC LA NIMIC, CĂCI DOAR DRAGOSTEA ESTE ÎNDELUNG RĂBDĂTOARE ȘI PLINĂ DE BUNĂTATE, NU PIZMUIEȘTE, NU SE LAUDĂ, NU SE UMFLĂ DE MÂNDRIE, NU SE POARTĂ NECUVIINCIOS, NU CAUTĂ FOLOSUL SĂU, NU SE MÂNIE, NU SE GÂNDEȘTE LA RĂU, NU SE BUCURĂ DE NELEGIUIRE, CI SE BUCURĂ DE ADEVĂR: I CORINTENI 13.1 / IISUS SPUNE CE SĂ FACI CA SĂ AJUNGI ÎN RAI, ANUME SĂ NU UCIZI, SĂ NU PREACURVEŞTI, SĂ NU FURI, SĂ NU MĂRTURISEŞTI STRÂMB, SĂ NU ÎNŞELI PE NIMENI, SĂ-ŢI CINSTEŞTI PĂRINŢII: MARCU 10.19/…
  Aşadar un iezuit SPUNE ceea ce şi Hristos a cerut oamenilor care vor să ajungă în Rai. Problema este, atunci când pretinzi că eşti preasfânt şi preafericit, adică peste Dumnezeu, mai poţi pretinde că eşti bun în vreme ce te înalţi peste semenii tăi, tu fiind un muritor ca şi ei, cerându-le să-ţi facă plecăciuni şi să îţi sărute tălpile, mâinile cu veneraţie ocultă?! Când tu participi la conducerea statului alături de politrucii trădători de neam şi Hristos, mai poţi spune că faci un lucru bun, că faci binele? Când tu nu condamni public, nominal politrucii ce legiferează homosexualitatea, ba legiferează chiar dreptul (sic) homosexualilor de a înfia copii, faci binele sau faci răul, primind onoruri şi bani de la ei, sprijinindu-i şi cerând poporului să asculte stăpânirea ocultă? Când tu nu condamni atacarea altor popoare pentru a le lua resursele, ba te şi afişezi alături de criminalii imperialişti americani, francezi, ruşi, cerând liderilor ţărilor atacate să se lase asupriţi de aceste forţe imperialiste pe motiv că nu respectă drepturile omului (vezi Serbia, Irak, Afganistan, Libia, Somalia, etc), faci binele sau răul, „Sfântule”? Când tu pretindeai şi reproşai public, alături de liderii masoni din Imperiul Masonic că nu se respectau drepturile omului în Libia, sau în Serbia, unde TOŢI oamenii aveau dreptul la casă, masă, servici bine plătit care le asigura un trai decent şi întemeierea unei familii, şi închideai ochii la faptul că politrucii semito-masoni de la care primeai onoruri şi cu care te afişai mândru, au lăsat în stradă şi muritori de foame zeci de milioane de americani, spanioli, români, francezi, italieni, portughezi, făceai binele Papă, sau făceai răul? Logica de bun simţ elementar strigă până la cer: Făceai şi faci răul, pe Satan îl slujeşti aidoma fraţilor tăi întru rele, capii ortodocşi ce pretind ca şi tine că sunt peste Dumnezeu, autodenumindu-se blasfemic ca şi tine, biet muritor, sfinţi, jefunind poporul de banii pentru spitale, autostrăzi, şcoli şi construindu-şi peste tot castele pe care le denumesc biserici.. „Au nu şti tu, Papo, că nimeni pe pământ nu trebuie să se auto-numească tată? Aşa scrie în Biblie: Sau tu n-ai citit Biblia? Tu eşti doctor, savant de renume mondial şi nu contează asta, contează titlurile pe care le-ai primit prin pile şi relaţii semito-masone? PE NIMENI PE PĂMÂNT SĂ NU NUMIȚI TATĂ, PENTRU CĂ UNUL SINGUR ESTE TATĂ, ACELA DIN CERURI: MATEI 23.9 / NICI UNUL SĂ NU SE NUMEASCĂ DASCĂL, CĂCI DOAR HRISTOS E DASCĂLUL NOSTRU: MATEI 23.10 / CEL MAI MARE DINTRE OAMENI ESTE CEL MAI MIC DINTRE EI ȘI SLUJITORUL LOR, ACELA E CREȘTINUL: MATEI 23.11 / ORICINE SE VA SEMEȚI, VA FI SMERIT, ȘI ORICINE SE VA SMERI, VA FI ÎNĂLȚAT: MATEI 23.12.
  Aviz Papei de la Roma, aviz papei nostru Daniel masonul şi tuturor celor care îndrăznesc să se auto-numească sfinţi, preafericiţi, adică peste Dumnezeu:
  IISUS SPUNE SĂ NU FIE NUMIT BUN, CĂCI NUMAI DUMNEZEU DIN CER E BUN: MARCU 10.18

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s