China înaintează

Reclame

4 păreri la “China înaintează

 1. Eu sunt de acord cu viziunea lui Cristi doar fără religie. El scrie adevărul când se referă la oameni dar intră în eroare când așteaptă soluții de la ființe imaginare.

  Apreciază

  • ZOB,
   Astea-s soluţiile pentru crearea unei societăţi drepte: impunerea principiilor Luminii care cer o lume în care oamenii să nu ucidă, să nu preacurvească, să nu fure, să nu înşele, iar cine încalcă aceste principii să fie pedepsit. Ţi se pare ceva imaginar, ilogic aici? Ţi se pare mai logică teoria evoluţiei care se bazează pe nişte schelete cioplite de semito-masonul Darwin şi rudele lui, şi care aşa, fără nici o noimă, vin cu concluzii „ştiinţifice” cum că omul se trage din maimuţă? ADN-ul oaselor cioplite de Darwin demască clar minciuna lui: sunt oase de urangutani şi cimpanzei, astfel că muzeul Smithsonian din New York e cea mai mare gogoriţă. Teoria Evoluţiei ascunde de fapt erezia ocultă de tip panteist a Egiptului Antic, care pune în centrul lumii natura şi animalele. Principiile nu sunt o himeră, Dreptatea şi Adevărul, Dragostea şi Lumina sunt necesitatea Vieţii; cine va impune aceste principii?…

   Apreciază

 2. Războiul opiumului, prin care europenii conduşi de semito-masonerie au vrut să distrugă civilizaţia chineză, este astăzi câştigat de China…
  Civilizaţia creştin-caucaziană deja nu mai are putere de decizie în Europa, America, Rusia, fiind exterminată pe criterii rasiale de către semito-indieni. Chinezii au înţeles acest război şi luptă pentru salvarea, rasei, civilizaţiei lor. Creştinii sunt din nou marginalizaţi pe faţă, iar stăpânii lor sunt arabii, evreii şi indienii, adică civilizaţii orientale cu credinţe necreştine care controlează TOTAL, prin masonerie, elitele politice, financiare, militare, regale, religioase din cadrul civilizaţiilor de tip catolic, ortodox şi chiar oficial creştin-evanghelic; că neoficial, te doare capul… În acest cadru sumbru popoarelor europene, de rău augur pentru cele de rasă albă şi credinţă creştină ni se inoculează zilnic ideea că suntem prea mulţi, că femeile trebuie să se căsătorească cu bărbaţii bogaţi, adică cu stăpânii semito-indieni ce au preluat conducerea statelor europene, rusesc şi american, şi astfel deja se produce o exterminare în masă. În vreme ce populaţia albă şi creştină scade dramatic şi este compromisă genetic de încrucişări bazate pe interese băneşti, nu pe selecţie fizică şi mentală, în vreme ce tinerii creştini de rasă albă sunt în majoritate şomeri şi fără venituri care să le poată asigura întreţinerea unei familii, iar banii din munca lor se duc în Israel via FMI, evreii, arabii şi indienii vin cu milioanele peste noi, ne iau femeile şi pământurile, transformându-ne în minorităţi în ţările noastre, preluând conducerea tuturor fabricilor, fermelor, partidelor politice şi congregaţiilor religioase. Acest lucru se petrece în toată lumea creştină, dezbinată de sectele semito-masone de tip catolic, ortodox şi mormon în special, care au interzis de facto Biblia Creştină şi ne-au dat astfel pe mâna semiţilor, după cum ne previne Dumnezeu: SĂ NU FIE NIMENI CARE SĂ-ȘI TREACĂ FIUL SAU FIICA PRIN FOC, CA JERTFE LUI MOLOH, NIMENI CARE SĂ GHICEASCĂ, NICI UN CITITOR ÎN STELE, NICI UN VESTITOR AL VIITORULUI, NICI UN VRĂJITOR, NICI UN DESCÂNTĂTOR, NIMENI CARE SĂ ÎNTREBE PE CEI CARE CHEAMĂ DUHURILE SAU DAU CU GHIOCUL, NIMENI CARE SĂ ÎNTREBE PE MORȚI, CĂCI ORICINE FACE ACESTE LUCRURI ESTE O URÂCIUNE ÎNAINTEA DOMNULUI, IAR DIN PRICINA ASTA IZGONEȘTE DOMNUL NEAMURILE DINAINTEA EVREILOR: DEUTERONOM 18.10-12.
  Îmi revin în minte imagini cu gurii indieni care în anii ”60 erau promovaţi prin intermediul Beatles şi compania, deschizând drumul decadenţei şi drogurilor care în China sunt interzise prin instituirea pedepsei capitale pentru traficul de droguri. Acum, armata americană păzeşte culturile de maci şi canabis din Afganistan pentru ca Occidentul, USA, Rusia, UE să fie bine aprovizionate cu droguri prin care să fim decimaţi. Aşa devenim nişte alienaţi, nişte imorali şi necredincioşi uşor de manipulat.
  Media controlată de semito-masonerie promovează zilnic acest lucru prin filme, prin scoaterea la rampă a femeilor de moralitate îndoielnică care, tinere şi frumoase se agaţă cu disperare de bărbaţi mult mai în vârstă, compromişi genetic sau de altă rasă, în special semită… În acest context este evident că odată cu secătuirea rezervelor de oameni inteligenţi din estul Europei care suplinesc deocamdată lipsa gravă de generaţii bine pregătite profesional în Occident, şi anume peste vreo 10-30 de ani când Europa de Est va fi un ţinut bananier fără oameni pregătiţi profesional, va începe totala cădere a civilizaţiei creştine europene. Nordicii par a avea o şansă de dezvoltare, dar cum semiţii le-au interzis posibilitatea de a produce arme atomice, vor fi uşor de cucerit odată ce restul lumii va fi controlat de semito-indieni. Acesta este cazul Imperiului Masono-Semit, adică al USA, URSS şi urmaşii, Indiei, UE-ului, chiar şi al Japoniei într-o oarece măsură… China face notă discordantă, este ultima ţară care rezistă imperialismului semito-mason. Ţinând însă cont de faptul că evreul Darwin este cel mai omagiat om din China, orice este posibil…

  Apreciază

  • Dl Cristi are o viziune apocaliptica. Chiar asa sa fie viitorul ? Chiar credeti ca rasa alba va disparea in sensul ca va fi nimicita, eutanasiata, sau infometata pana la aneantizare ?
   Pe de alta parte, vazand ce ne-au facut pucistii dupa 1989, mai ca-mi vina sa cred ca este adevarat. Defrisand salbatic padurile au favorizat inundatii catastrofale. Lichidand sistemele de irigatii au favorizat desertificarea multor zone, diminuarea recoltelor, apelarea la importuri pentru hrana populatiei. De unde bani ? Din imprumuturi. Industria a fost in majoritate lichidata. Deci lipsa locuri de munca, someri cu ghiotura, anularea ajutorului dat de industrie pentru agricultura(tractoare, masini agricole, lucrari de ameloorare, etc). Spitale inchise, medicamente lipsa in spitale, medicamente scumpe. Un adevarat genocid fizic. Dar si un genocid moral si spiritual. Nu numai ca nenumarate scoli au inchise, dar nici altele noi n-au mai aparut. Invatamantul este la pamant, de ani buni mai putin de jumatate dintre absolventi iau bac-ul.
   Se pare ca are dreptate Cristi. Nu stiu cum este cu celelalte tari, dar neamul romanesc este pe duca. Prospera doar minoritarii sau minoritatile.
   Desi-s ateu, cred ca asta este planul lui Dzeu. Trebuie sa ne asteptam sfarsitul in mod calm, fara revolta, impacati cu gandul ca „asta este” si nu mai exista nimic de facut. Sa ne resemnam. Ce-o fi o fi !
   Domnul sa fie binecuvantat !

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s