Chrislamul

http://lascaupetru.wordpress.com/2012/06/29/chrislamul-religia-emergenta-a-viitorului

Reclame

2 păreri la “Chrislamul

 1. Problema e că nu se spune pe față.
  Se introduce sincretismul religios,se amestecă lucrurile..iar cei ce o fac nu recunosc.Am adăugat la postare și un clip cu rugăciunea făcută la inaugurarea lui Obama.Rugăciunea făcută de acel păstor a stîrnit multe semne de întrebare.
  .prin felul cum a pronunțat Numele lui Isus…
  E o temă lungă și interesantă.Creștinii conservatori resping compromisul,dar există mișcări și megamișcări creștine cu lideri controversați..care merg deja pe această linie.Pentru a înțelege mai bine: https://misucroitor.wordpress.com/2013/05/25/documentul-de-la-yale-2/
  ..și e interesant faptul că acești lideri ,care fac acest lucru..sunt relaționați direct sau indirect cu papalitatea.
  Lideri ai mișcării carismatice de mare impact,care îsi dau acordul pt. ecumenism,pt. o colaborare cu lumea musulmană pt. a construi o lume mai bună.Vedeți,avea dreptate preotul din cazania rusească:”..vor să aducă raiul pe pămînt!”
  Pe la min. 5 al clipului de mai jos,se vede cum sună această nouă lume a compromisului religios:nimeni nu trebuie să convingă pe nimeni.Cum mai propovăduiești Evanghelia lui Hristos musulmanilor atunci?

  Noul papă a fost ales din Argentina..unde există o explozie a mișcarii carismatice .De fapt,această mișcare a luat contur prin anii 70,..și se spune că a ieșit dintre catolici.Acum este considerată protestantă..
  Stiu foarte bine,Dumnezeu își are oamenii Lui în orice denominațiune creștină(catolici,ortodocși,protestanți care cred că mîntuirea se capătă prin credința în Isus Hristos)..dar e interesant cum liderii carismatici creștini(considerați a fi protestanți) încep să aducă elogii papalității(vezi clipul de mai jos)…iar papalitatea încorporează sub tutela sa spirituală și islamul,prin ecumenism. Și uite așa poate lua contur Babilonul religios menționat în Apoc. lui Ioan.

  Apreciază

 2. Nu cred ca crestinii vor accepta islamul pentru ca nu inteleg obiceiul circumciziei. Circumcizia este in afara intelegerii crestinilor si a crestinelor. Asta-i sperie pe crestini si mai ales pe crestine. Ei nu pot intelege ca daca te-a lasat Dzeu intr-un fel, tu sa actionezi contra lui si sa tai ceea ce el a lasat(exceptie sunt cazurile medicale). Ca daca nu vroia, nu lasa acel „surplus”.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s