PRESEDINTELE A CITIT DIN BIBLIE, SUPRINZATOR !!!

“spredestinaţie” ~ blogul lui "DUŢU"~ Calea, Adevărul si Viaţa,spre destinaţia fericita "CERUL"

PRESEDINTELE OBAMA A CITIT DIN BIBLIE

obama

Obama a citit din Biblie în mijlocul ruinelor de după uraganul din statul  Oklahoma

La o săptămână după tornada devastatoare din  statul american Oklahoma, președintele american Barack Obama a vizitat zonele  cele mai afectate.

Vezi articol original 228 de cuvinte mai mult

6 păreri la “PRESEDINTELE A CITIT DIN BIBLIE, SUPRINZATOR !!!

 1. Creştinismul nu înseamnă pasivitate în faţa fărădelegii şi a sistemului corupt, creştinismul nu înseamnă ceea ce vedem în media de tip Holywood, cu un Iisus pus frumos pe cruce, fără nici o dâră de sânge sau lovitură, cum a făcut-o Zefireli de ziceai că e o fetiţă la bară, nu Iisus pe cruce… Ultimul film despre Iisus este mai realist, cel al australianului, cunoscutului actor australian care este vânat şi hărţuit actualmente de sistemul semito-mason mondial… Prietene, primul lucru pe care l-a făcut Isus când a intrat în Templu a fost tocmai atacarea sistemului social, a preoţilor, a dregătorilor zilei. Primul lucru pe care l-ar face Isus astăzi ar fi tocmai criticarea şi demascarea ereziei bisericilor apostatice de tip catolic şi ortodox, care-s mai rele decât religiile păgâne ne-creştine, căci preoţii ortodocşi, catolici, mormoni cunosc Biblia care spune clar să nu vii cu alte evanghelii. Creştinul nu este un om ce achiesează la nedreptatea sistemului, dar fiind în minoritate creştinul trebuie să fie viclean ca şerpii din jur, însă bun ca porumbeii:
  PILDA APOSTOLILOR ESTE SĂ FIE CA OILE ÎN MIJLOCUL LUPILOR, SĂ FIE ÎNȚELEPȚI CA ȘERPII, DAR FĂRĂ
  RĂUTATE CA PORUMBEII, EI TREBUIE SĂ SE PĂZEASCĂ DE OAMENI, CĂCI OAMENII ÎI VOR DA ÎN
  JUDECATA SOBOARELOR ȘI ÎI VOR BATE ÎN SINAGOGILE LOR, ÎI VOR DUCE DIN PRICINA LUI HRISTOS ÎN
  FAȚA DREGĂTORILOR ȘI ÎMPĂRAȚILOR PENTRU JUDECATĂ ȘI MĂRTURIE ÎNAINTEA LOR ȘI-A
  NEAMURILOR, DAR EI SĂ NU-ȘI FACĂ GRIJI CE-OR SĂ FACĂ ÎN ACELE MOMENTE, CE-OR SĂ SPUNĂ
  ATUNCI, CĂCI CE VOR AVEA DE SPUS LI SE VA DA CHIAR ÎN ACEL CEAS PRIN DUHUL SFÂNT DE LA
  DUMNEZEU TATĂL: MATEI 10.16-20.
  Ştiu că e greu să accepţi existenţa supremaţia răului în lume, dar aşa este lumea asta, guvernată de Satan din voia lui Dumnezeu, pentru că Tatăl vrea să-i demonstreze fiului rătăcit, Satan, că greşeşte. Aşadar, până la venirea lui Iisus a doua oară, Satan va prevala, iar alături de el fiii întunericului. Nu trebuie să ne luăm după căile lor, căci ei vor avea parte de iad, iar cei drepţi şi răbdători vor avea parte de Viaţă Veşnică, ei vor moşteni pământul: OAMENII PREFERĂ ÎNTUNERICUL, NEDREPTATEA, IAR ASTE SE VEDE DATORITĂ FAPTULUI CĂ ODATĂ VENITĂ LUMINA LA VEDERE ÎN LUME, PRIN MESIA, OAMENII AU IUBIT MAI MULT ÎNTUNERICUL DECÂT LUMINA, DATORITĂ FAPTELOR LOR RELE PE CARE MESIA LE-A CRITICAT: IOAN 3.19 / BISERICA, CREDINȚA ADEVĂRATĂ NU VINE DIN LUMEA ASTA, NU ESTE O INSTITUȚIE OFICIALĂ, CI VINE DIN CER: GALATENI 4.26 / CREDINCIOSUL NU IUBEŞTE LUMEA ACEASTA ŞI ESTE URÂT DE EA: IOAN 17.14 /
  Trăgând linia, cine e mai cool, cel care moşteneşte Viaţă Veşnică sau cel care ajunge în iad pentru că e dominat de poftele ticăloase ale trupului supus instinctelor primare, contradictorii? IISUS NE SPUNE SĂ NU NE TEMEM DE CEI CE POT UCIDE TRUPUL, DAR CARE NU POT UCIDE SUFLETUL, CI SĂ NE TEMEM DE CEL CE POATE SĂ PIARDĂ SUFLETUL ȘI TRUPUL ÎN GHEENĂ: MATEI.10.28 / ÎNTRE DUH ŞI TRUP ESTE LUPTĂ, CĂCI SUNT POTRIVNICE, ASTFEL CĂ CINE-I DUPĂ DUH NU FACE TOT CE POFTEŞTE TRUPUL: GALATENI 5.17 / PAVEL SPUNE CĂ CURVARII, ÎNCHINĂTORII LA IDOLI, PREACURVARII, MALAHII, SODOMIȚII, HOȚII, LACOMII, BEȚIVII, DEFĂIMĂTORII, HRĂPĂREȚII NU VOR MOȘTENI ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU: 1 CORINTENI 6.9-10 / CREDINCIOSUL NU SE CĂLĂUZEŞTE DUPĂ TRUPUL SĂU MATERIAL ŞI DUPĂ ALE ACESTEI LUMI REGULI, SUPUSE CELOR RELE, CUM SUNT IERUSALIMUL CU AI SĂI COPII AFLAŢI ÎN ROBIE, CI DUPĂ CELE SUFLETEŞTI, DE DUH, DIN CER, ADICĂ DUPĂ REGULILE DIVINITĂŢII, ADICĂ ALE IERUSALIMULUI DIN CER, FĂRĂ DE PĂCAT: GALATENI 4.22-31 /
  Aşadar prietene, creştinul este cel mai anti-sistem rebel din lume, însă nu e împotriva tuturor oamenilor, ci a asupritorilor popoarelor şi a fiilor întunericului care chiar în aceste zile au impus sodomia, crima, hoţia, imperialismul, furtul drept raţiuni de stat şi principii călăuzitoare în viaţă ce sunt promovate prin mass media şi filmografia mondioală controlată de la Ierusalim. Chiar acum rulează Ocean Twelve pe Pro Tv, unde hoţul şi excrocul este prezentat drept un băiat bun şi de gaşcă. Avem sute de criminali în libertate în România, aidoma miilor din USA-ul, Rusiei sau UE-ului conduse de semito-masoni, tocmai pentru ca asupritorii ce ne jefuiesc prin FMI şi politrucii semito-masoni să creeze haos şi să ne ţină astfel sub teroare, supuşi şi timoraţi în faţa jugului lor. Cel mai bun exemplu de manipulare media de tip catolico-ortodox este denaturarea mesajului dat de Iisus referitor la Cezar:
  CEZARUL MERITĂ BANUL, NU ASCULTAREA, ASTA-I PILDA CE O DĂ IISUS CÂND SPUNE SĂ DAŢI
  CEZARULUI BANUL, IAR LUI DUMNEZEU CE-I AL LUI DUMNEZEU, ADICĂ SUBÂNŢELES ASCULTAREA,
  AŞADAR OAMENII SĂ DEA CEZARULUI DOAR BANUL, NU ŞI ASCULTAREA CARE-I CĂTRE DUMNEZEU:
  MARCU 12.15-17 / .
  Iar când va veni Isus, cei drepţi vor primi pământul drept moştenire, cei drepţi vor împărţi Legea, Dreptatea, nu ca acum cei nedrepţi, asupritorii, cămătarii FMI sau de aiurea care acum ne impun sodomia, crima, hoţia, nedreptatea, darwinismul cu a sa teorie satanică a evoluţiei drept lege universală pe tot globul. Dreptatea va prevala în cele din urmă, iar luptătorii ghidaţi de Lumină vor birui fiii întunericului: CÂND VA VENI, MESIA VA JUDECA DUPĂ DREPTATE, VA SCĂPA SĂRACII DIN MÂNA TIRANILOR, VA ÎNLĂTURA CAMĂTA ȘI ASUPRIREA OMULUI DE CĂTRE OM, ȘI TOATE POPOARELE SE VOR BINECUVÂNTA PRIN EL: PSALMI 71.1-18

  Apreciază

 2. Cand citeam inainte de 1989 ca imperialismul american este „ros” din interior si sta pe marginea prapastiei(si se uita in jos la tarile comuniste) imi venea sa rad de prostia acelor scriituri. Azi sunt constient ca America este in permanenta asaltata de cei ce-i vor prabusirea. Este sufocata de de filme cu violenta, de droguri, de crime nenumarate, de conflicte religioase. Poate asa se intareste dar poate asa se prefigureaza si sfarsitul. N-ar fi primul imperiu care se prabuseste.
  Obama nu este de capul lui la Casa Alba. Daca iese din front sau fluiera-n biserica va pati ce a patit si J.F.K. si familia lui. Ce cei ce conduc din umbra America si lumea nu te joci si nici nu te pui.
  Sa spun sincer, ma intereseaza prea putin ce se zice la Bruxelles, la Paris, la Berlin sau Londra, la Washington, Moscova sau Tel Aviv. Este important ce se zice si ce ne poate afecta. Dar ma intereseaza biata noastra tara care a ajuns din 1989 pe mana pucistilor care au „ciuruit-o” tragand in neamul romanesc din toate pozitiile. La ea si la neamul romanesc mi-e gandul, ca a ajuns de batjocura minoritarilor si minoritatilor si nu-i nimic de facut si nu se mai poate salva nimic.
  La ce-mi foloseste mie un iluzoriu rai ceresc cand aici am iadul pe pamant ? Eu nu doresc rai ceresc pentru neamul romanesc ci rai pamantean. Dar cum sa faci, pentru ca nu te lasa credinta ?
  Daca-mi respect parintii, daca nu fur, daca nu mint, daca nu fac crima, daca nu ma inchin la idoli, daca nu jur stramb, daca nu preacurvesc, daca nu pizmuiesc si nu ravnesc la ce-i apartine altuia dar totusi traiesc ca vai de lume, este corect, este moral ? Mi se promite fericire cereasca. Stii cum se zice : Desteptul promite si prostul crede.
  PS. Sper ca nu deranjez pe credinciosi cu ceea marturisesc. Marturisesc sincer, nu sunt fariseu. Dar sper ca din ciocnirea ideilor sa tasneasca Adevarul, de care suntem insetati toti(sau asa cred eu).

  Apreciază

 3. Ce viclean este acest semito-mason, pe nume Obama… În plin Congres american, public a beştelit Biblia, spunând că este ceva desuet, extremist, ce nu poate fi aplicat. Păcat că nu se pot pune şi adrese de web în postări, să vedeţi ce spune Obama despre Biblie, batjocorind cuvântul lui Dumnezeu

  Apreciază

  • Draga Cristi,
   Cand zici Biblie zici Vechiul Testament si Noul Testament. Acesta-i sensul Bibliei la noi la români.
   Biblia(VT + NT) este criticata numai de atei(cu exceptia mea). Presupui ca Obama ar fi ateu ? Nu-l vad pe Obama ca fiind ateu precum Marx sau liber cugetator precum Ion Iliescu.
   Sau poate ca Obama a criticat doar unul dintre cele doua Testamente si atunci se schimba datele problemei. V-as ruga precizari.

   Apreciază

   • Dragă Aurel,
    Din păcate la noi la români, ca şi la catolici, nu Biblia Creştină (Vechiul şi Noul Testament) este baza teologică, ci patristica ortodoxă, adică altă evanghelie, ce vine astfel împotriva VT şi NT, căci Biblia spune clar aşa: AŞA CUM SATANA SE PREFACE ÎN ÎNGER DE LUMINĂ, SPUNE APOSTOLUL PAVEL, LA FEL SUNT ŞI APOSTOLII CU ALTE EVANGHELII (adică cu alte scripturi în afară de Vechiul şi Noul Testament, cum sunt scrierile religioase catolice, ortodoxe, mormone, iudaico-talmudice, islamice, hinduse, etc), CU ALT HRISTOS AŞADAR, IAR SFÂRŞITUL LOR VA FI DUPĂ FAPTELE LOR: 2 CORINTENI 11.13-15 / . Doar 20% din slujba ortodoxă din biserică vine cu citarea Bibliei Creştine (VT + NT), restul sunt scrieri ortodoxe, adică slujbă după altă evanghelie decât cea creştină… Vechiul Testament este direct legat de Noul Testament, şi viceversa, nu poate exista o familie decât compusă din doi, o femeie şi un bărbat; deşi acum se poartă şi bărbat-bărbat, sau femeie-femeie, dar astea nu dau viaţă, „copii”, adică Dragostea… Cum spune şi Hristos, El a venit nu să schimbe Legea, ci s-o întărească: ISUS SPUNE APOSTOLILOR CĂ TREBUIE SĂ SE ÎMPLINEASCĂ PROFEȚIILE DIN VECHIUL TESTAMENT REFERITOARE LA EL, AȘA CUM SCRIE ÎN LEGEA LUI MOISE ȘI ÎN PSALMI: LUCA 24.44 / ISUS ARATĂ CĂ A VENIT NU SĂ STRICE LEGEA SAU PROOROCII, CI SĂ ÎMPLINEASCĂ ACESTEA: MATEI 5.17 / Aşadar creştinul este oricine face binele, indiferent ce crede el că este datorită necunoaşterii Cuvântului, astfel că de eşti oficial budist sau musulman, talmudic sau hindus, ortodox sau catolic, ateu sau de aparţii oricărui cult independent de voinţa ta, prin cutumele societăţii în care te-ai născut fără voia ta, de urmezi principiile Luminii eşti creştin, după cum spune Mesia atât de frumos despre cei ce nu-l cunosc dar îl cred, şi ce să faci ca să ajungi în Rai: MESIA I-A RĂSPUNS LUI TOMA CĂ A CREZUT ÎN ÎNVIEREA SA PENTRU CĂ L-A VĂZUT, DAR FERICE ESTE DE CEI CE N-AU VĂZUT, ȘI AU CREZUT: IOAN 20.29 / IISUS SPUNE CE SĂ FACI CA SĂ AJUNGI ÎN RAI, ANUME SĂ NU UCIZI, SĂ NU PREACURVEŞTI, SĂ NU FURI, SĂ NU MĂRTURISEŞTI STRÂMB, SĂ NU ÎNŞELI PE NIMENI, SĂ-ŢI CINSTEŞTI PĂRINŢII: MARCU 10.19/ Isus nu cere să mergi la biserică, să faci pomelnice sau să te spovedeşti la altcineva în afară de El, El cere să urmezi principiile Luminii sus-menţionate. E atât de simplu… RUGĂCIUNEA NU SE FACE ÎN PUBLIC, NU LA BISERICĂ SAU LA COLŢUL STRĂZII CA SĂ TE VADĂ LUMEA, CA SĂ NU FII FĂŢARNIC ŞI SĂ TE ROGI DE OCHII LUMII, UNDE RĂSPLATA CELUI CE SE ROAGĂ ÎN PUBLIC VA FI A OAMENILOR CE-L VĂD, NU A LUI DUMNEZEU: MATEI 6.5 / ADEVĂRATA RUGĂCIUNE SE FACE SINGUR, ÎN ODAIA TA: MATEI 6.6 / ADEVĂRATA RUGĂCIUNE NU CONSTĂ ÎN VORBE BOLBOROSITE ŞI NENUMĂRATE, CĂCI DUMNEZEU ŞTIE CE AI NEVOIE: MATEI 6.7-8
    – RUGĂCIUNEA CREŞTINĂ ESTE UNA, ANUME TATĂL NOSTRU: MATEI 6.9-13 /

    Din fericire am văzut că se pot pune şi aici adrese de web, deşi nu am reuşit anterior să fac asta, astfel că îţi dau filmarea cu Obama zeflemind Biblia, ca un mason sionist ce este. Şi apoi, chiar de-ar lăuda Biblia, ceea ce face el este împotriva lui Dumnezeu, căci este un asupritor al poporului său cât şi al celorlate popoare non-semite, urmând ordinele şefilor săi semito-talmudici:

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s