Cazanie Ortodoxă Rusească

Reclame

92 de păreri la “Cazanie Ortodoxă Rusească

 1. Marine, îți dau mai jos citate de la tine. În ele spui că nu ai nici o treabă cu biserica ortodoxă română, că tu ești ortodox. Fii mai explicit, de care biserică aparții tu, dacă nu de biserica ortodoxă și de ereziile ei patristico-filocalice , dar în același timp ești ortodox, credință de care Hristos nu spune nimic cum că ar aparține de creștinism? Ții de biserica ortodoxă chineză, mongolă, iudaică, grecească? Te anunț că toate-s la fel, închinătoare la idoli, la asemănări din cer și de pe pământ și închinătoare la morți, adică la duhuri necurate, la idoli și asemănări din cer și de pe pământ, toate vin cu altă evanghelie decât cea creștină. E vârtej mare în mintea ta. Gândește-te cu luare aminte, când Hristos va veni a doua oară, te va întreba de ce ai chemat morții la sfat și ai căutat răspunsuri vorbind cu lemnul cel fără de duh:
  Habacuc arată, în spiritul celei de-a doua porunci, că de închinat te închini slavei lui Dumnezeu care a stat în templul lui Solomon în negură, care-a însoțit chivotul legământului sub forma unui stâlp de foc noaptea și stâlp de nor ziua, așadar e vai de cel ce zice lemnului ”scoală-te” sau pietrei mute ”trezește-te”, căci oricât aur ar avea acestea pe ele, oricum ar fi turnate și cioplite aceste chipuri turnate de lucrătorul ce a făcut acești idoli muți ce învață oamenii minciuni, nu sunt din duh care să le însuflețească, căci Duhul lui Dumnezeu locuia în templu atunci, în negură: Habacuc 2.18-20. Căiește-te, Marine, căci judecata va veni: Fiul pierzării va fi ucis de domnul Iisus cu suflarea gurii sale şi-l va nimici cu strălucirea venirii sale (2 Tesaloniceni 2.8).
  Venirea acestui fiu nelegiuit va fi prin lucrarea lui Satan însoţită de tot felul de puteri, semne, minuni mincinoase, amăgiri nelegiuite pentru fiii pierzării fiindcă nu iubesc adevărul ce mântuie, iar ptr asta Dumnezeu le trimite lucrare de amăgire ca ei să creadă minciuni, să fie osândiţi toţi cei care nu cred adevărul şi le place nedreptatea (2 Tesaloniceni 2.9-12). El mi-a zis: „fiul omului, acesta este locul scaunului Meu de domnie, locul unde voi pune talpa picioarelor Mele; aici voi locui veşnic în mijlocul copiilor lui israel! Casa lui Israel şi împăraţii lor nu-mi vor mai pângări numele meu cel sfânt prin curviile lor şi prin trupurile moarte (aşazisele moaşte de popi, regi, etc) ale împăraţilor lor la moartea lor (Ezechiel 43.7). Căiește-te, Marine:

  ”marin says:
  martie 8, 2014 la 11:14 am

  @ adulați și protejați de biserica ortodoxă care în frunte cu episcopul ortodox Andrei Andreicuț al Clujului
  Ti-am mai spus ca nu apartin de BOR , de ce tot o tii ranga cu andreicut , esti irational . Daca ai sa imi faci mie vreun repros spune de cei din Biserica de care apartin . E atat de simplu de inteles !

  marin says:
  martie 6, 2014 la 5:50 pm

  @ ca la Gigi ”preacuratul” pungaș și hoț pe care nu întâmplător îl sprijină cohorte de preoți ortodocși, nu creștini, ca și în cazul Che Guevara-ului curvelor și hoților, Radu Mazăre de la Constanța.
  Hai nu mai face referiri inutile la infractionalitatea ortodocsilor , ca vin si iti dau si eu un exemplu din zona nordicilor pe care ii ridici atat in slavi . Iti aduci aminte de breivik , ala care a omorat 77 de persoane in Norvegia ???
  Toate aceste hotii si fapte de coruptie palesc unor asemenea nenorociri .
  Apropo , eu nu apartin de BOR , ci de BOSV , Biserica Ortodoxa de Stil Vechi .
  BOR e eretiuca si nu mai are har , deci te rog sa nu mai imi dai exemple de preoti si episcopi BOR ; stiu si eu de ei ca sunt cazuti .
  BOR nu mai este ortodoxa , ci eretica , noi insa am ramas ortodocsi ”

  Apreciază

  • Tot ce vine cu altă evanghelie, cu închinare la cadavre, la duhuri moarte, la idoli de lemn, piatră, nu este creștin, ci anti-creștin. Tot ce naște din pisică, mănâncă șoareci. Căiește-te, ortodoxule de stil vechi ce urmezi patristica ortodoxă, întru sfidarea Bibliei creștine: BIBLIA ESTE SINGURA SCRIPTURĂ, RESTUL SUNT EREZII: APOCALIPSA 22.18-19, Aşa cum satana se preface în înger de lumină, spune apostolul Pavel, la fel sunt şi apostolii cu alte evanghelii (adică cu alte scripturi în afară de Vechiul şi Noul Testament, cum sunt scrierile religioase catolice, ortodoxe, mormone, iudaico-talmudice, islamice, hinduse, budiste, masonice etc), cu alt Hristos aşadar, iar sfârşitul lor va fi după faptele lor: 2 Corinteni 11.13-15. Te închini la moaște, adică cauți morții la sfat sau nu? Răspunde Marine…

   Apreciază

 2. @ Nu ortodocșii au tradus biblia, Marine, ci creștinii evanghelici, dintre care William Tyndale în Anglia, Martin Luther în Germania pentru prima oară în limbi europene.
  Asta e o aberatie .
  Nu cunosti si discursul tau are o gramada de fracturi logice .Uneori chiar extremiste .
  Cum poti spune asemenea gogomanii cum ca breivik a omorat arabi si evrei ? A pus bombe care au omorat pe cine trecea intamplator . Apoi i-a masacrat pe cei de pe insula , printre care si o fata de numai 14 ani . Aia erau anticrestinii ?

  Apreciază

  • marin says:
   martie 7, 2014 la 5:56 pm
   Da, iar acest criminal Breivik, care a țintit în principal semiții socialiști, nu victimele colaterale anglo-saxone, a ajuns în pușcărie, în vreme ce criminalii Băsescu, Isărescu, Ponta, Iliescu, Țiriac, Boc, Truică, Agaton, Roman, Emil Constantinescu, Mazăre și compania semito-masonă care extermină românii în număr de 10000 pe lună stau bine mersi în fruntea României, adulați și protejați de biserica ortodoxă care în frunte cu episcopul ortodox Andrei Andreicuț al Clujului spune că nu semito-masonii din fruntea guvernului și țării sunt de vină pentru trădările și crimele lor împotriva poporului român, cică nu ei sunt de vină pentru distrugerea poporului român, a industriei, agriculturii, sistemului sanitar și școlar dion România, ci poporul român în ansamblu, conform spuselor difuzate la oră de vârf la tv, ale acestui nefericit cu pretenții că este peste Dumnezeu, auto-numindu-se preafericit spre deosebire de Hristos care a cerut ca nici măcar bun să nu fie numit (Marcu 10.18). Cu alte cuvinte, zic cei ca tine, dacă Petre Roman și Ion Iliescu au dat denumirea de român indienilor, nu ei sunt de vină pentru trădarea identității de neam a poporului român, ci românii pentru această trădare. Prietene, las-o mai moale cu închinarea la idoli de piatră, lemn, la asemănări din cer și de pe pământ, la cadavre, că ți-au șters capacitatea de a raționa. Nu m-aș mira să spui că Biblia trebuie interzisă pentru că ar fi, vezi Doamne, anti-semită când Dumnezeu ne spune prin proorocii evrei (niște antisemiți, n”-așa?) că Dumnezeu va cere de la evrei socoteală ptr sângele tuturor proorocilor vărsat de la întemeierea lumii, de la sângele lui Abel (deci evreii sunt cumva urmaşii lui Cain) până la sângele lui Zaharia, ucis între altar şi templu (Luca 11.50-51), sau că doar puţini dintre evrei, şi de-or fi numeroşi ca nisipul mării, vor fi mântuiţi (Romani 9.27)

   Apreciază

   • @Nu m-aș mira să spui că Biblia trebuie interzisă pentru că ar fi, vezi Doamne, anti-semită când Dumnezeu ne spune prin proorocii evrei (niște antisemiți, n”-așa?)
    Asta arata ca habar nu ai despre ce si cum gandesc eu . Biblia interzisa ? Asta nu ar cere niciodata un ortodox , in schimb voi protestantii ati renuntat la Vechiul Testament autentic si l-ati luat pe cel evreiesc , facut de rabinii talmudisti .
    Oare de ce nu sunt mirat ca ai preluat cuvantul antisemit din propaganda oficiala evreiasca ???
    Semit inseamna de origine semita , nu evreu . Toti cei care se trag din Sem sunt semiti , iur printre ei se afla si palestinienii , maltezii si multe alte popoare . Corect e sa spui antievreu daca te referi la ei , caci altfel si evreii pot fi acuzati de antisemitism pentru ce le fac ei palestinienilor .

    Apreciază

  • @ adulați și protejați de biserica ortodoxă care în frunte cu episcopul ortodox Andrei Andreicuț al Clujului
   Ti-am mai spus ca nu apartin de BOR , de ce tot o tii ranga cu andreicut , esti irational . Daca ai sa imi faci mie vreun repros spune de cei din Biserica de care apartin . E atat de simplu de inteles !

   Apreciază

   • marin says:
    martie 8, 2014 la 11:14 am
    Marine, tu cu mâna ta ai scris că ești ortodox, deci ești din oastea lui Andrei Andreicuț care laudă deschis trădătorii de neam, aidoma lui Răzvan Teodorescu sau Dan Matei Agaton. Nu poți să spui că ești mafiot, dar nu faci parte din mafie. Nu poți spune că mafioții sunt niște sfinți, dar că mafia pe care ei o compun este rea. E un nonsens total de tip ortodoxo-catolic anti-creștin, care declamă cu mânie proletară că creștinii sunt eretici iar ortodocșii și catolicii sunt creștini. Ți-am spus, închinarea la cadavre și idoli aduce nebunia (Numeri 19.11, 1 Ioan 5.20-21, 2 Tesaloniceni 2.9-12)

    Apreciază

   • @ tu cu mâna ta ai scris că ești ortodox, deci ești din oastea lui Andrei Andreicuț
    Nu am nici o treaba cu andreicut si cu BOR , ce-i asa greu de inteles . Ia incearca sa faci un efort pentru a intelege !

    Apreciază

 3. @ am uitat, tu nu ești creștin, ești ortodox, așadar nu ai cum să vii cu argumente și citate din Biblia Creștină, singura evanghelie adevărată…
  Te faci ca nu vezi cand vin cu citate din Biblie . Putin mai sus ti-am aratat ca Biblia vorbeste de eretici , desi tu sustineai contrariul .

  Apreciază

  • marin says:
   martie 7, 2014 la 5:48 pm
   Marine, aberezi fără sens. Unde am scris eu că Biblia nu vorbește despre eretici? Eu înțeleg că urăști protestanții pentru că urmează Biblia lși numai Biblia cum cere Dumnezeu, dar de aici la a vorbi atât de pueril este prea jenant… Am spus că Biblia vorbește despre creștini ca fiind singura biserică a lui Hristos, iar despre ortodocși sau catolici nu vorbește nimic, nici un cuvânt, adică asta înseamnă că ortodocșii tăi care se închină la cadavre și asemănări din cer sau de pe pământ nu sunt creștini. Ai înțeles? Încearcă să te concentrezi. Pentru asta îți recomand să citești pasajele din Biblie, care este identică peste tot, iar pasajele ei le poate vedea oricine citește Biblia, indiferent cine a tradus-o. Așadar, citește Biblia pe care o ai la tine în casă, la Matei 6.1-17. Vei vedea că Hristos îți cere să nu te rogi la biserică, ci la tine acasă, să nu spui vorbe bolborosite, lălăite, ci Tatăl Nostru, atât, singur în camera ta. Succes!

   Apreciază

   • @ Unde am scris eu că Biblia nu vorbește despre eretici?

    Putin mai sus . Tu aberezi , iar pe langa asta nu-s cum se face ca uiti imediat ce nu-ti convine . Uite cum ai scris cu manuta ta :

    Cristi says:
    martie 6, 2014 la 4:44 pm
    …………………………….. Duhurile necurate din biserici ne-au copleșit, prietene, duhuri ale morților ce se pretind pe față a fi nu creștini, ci ortodocși sau catolici, eretici de care Biblia nici nu scrie!!! ………………………………..

    Apreciază

   • marin says:
    martie 8, 2014 la 1:12 pm
    Marine, te-am rugat să încerci a te concentra. Evident, n-o poți face… Ai dat ce am scris eu cu mânuța mea, și te citez citându-mă cu patos ortodoxo-masonic: ”Duhurile necurate din biserici ne-au copleșit, prietene, duhuri ale morților ce se pretind pe față a fi nu creștini, ci ortodocși sau catolici, eretici de care Biblia nici nu scrie!!! ”. Ce nu ai avut curajul să scrii mai departe, cu a ta mânuță, este și citatul din Biblie care spune clar că: atingerea morţilor aduce duhuri necurate 7 zile (Numeri 19.11). Te deranjează Biblia, dar ceea ce spui tu în continuare la acest citat, anume că asta înseamnă că eu declar că nu există eretici descriși de Biblie, este halucinant. Evident, duhurile necurate din biserica ortodoxă te-au copleșit; duhuri ale morții, ale idolilor care te fac să scrii irațional ca mai sus, când spui că duhurie necurate nu înseamnă erezie. Când m-am referit la catolici și ortodocși că nu există, m-am referit că nu există ca biserică a lui Hristos care să fie numiți ca atare de Biblie, ci catolicii și ortodocșii există ca eretici, anume ca închinători la idoli, la cadavre, ca apostați ce caută să vorbească cu morții și să le ceară sfatul, lucru aspru blamat de Dumnezeu și Hristos (1 Cronici 10:13, Numeri 19.11-14, ISAIA 2.9, ISAIA 2.18, 1 REGI 15.22-23, HABACUC 2.18-19, HABACUC 2.18-20,
    Deuteronom 18.10-12, Deuteronom 4.13-19, 1 Ioan 5.20-21). Așadar, eu vin cu argumente date din chhiar Biblia aflată în casa ta (dacă ai vreuna), tu vii cu silogisme savante, dar fără sens. Încearcă să te concentrezi mai mult. Hai că poți… Succes

    Apreciază

 4. @ Dumitru Cornilescu a fost gonit din țară de către patriarhul ortodox al României Întregite, Miron Cristea, pentru că a tradus Biblia în română și a făcut=o accesibilă celor mulți în perioada interbelică
  Biblia a fost accesibila romanilor chiar din 1914 , cand a aparut o noua editie a Bibliei Ortodoxe .
  Nu dezinforma . Miron Cristea a fost un tradator al ortodoxiei , dar asta e alta poveste .

  Apreciază

  • marin martie 7, 2014 la 5:41 pm
   Cine citea biblia, Marine, la 1668, românii sau preoții ortodocși care la slujbă citeau doar 20 % din Biblie, iar restul din Patristica ortodoxă, ca și acum de fapt? Știi cum scriu popii ortodocși despre poporul român, în istorie, în ce termeni? Proștii… Repet, un ortodox ca tine nu poate privi adevărul în față, pentru simplul motiv că nu este creștin, ci ”altceva”, recte ne-creștin, anume ortodox, catolic, etc. Nu degeaba lauzi și catolicismul, căci evident ești un ecumenist catolico-ortodox ce slujești alte evanghelii și porunci din afara Bibliei… Ia spune, că văd că nu ai capacitatea de a veni măcar cu un citat din Biblie în care să scrie despre existența ortodoxiei (pentru că așa ceva nu există în rândul credincioșilor creștini), ce ortodocși cunoști tu din rândul prelaților care sunt cu adevărat patrioți și cinstiți, că văd că de capul ortodoxiei spui chiar tu , adică recunoști, că era un corupt și trădător de neam? Breivik, Marine, Breivik e în închisoare ptr că a omorât în majoritate ne-creștini, la o conferință politică de tip socialist, iar nordicii l-au băgat la închisoare, în vreme ce capii ortodocși ai României, majoritar semiți, fie că vrei sau nu s-o recunoști, stau bine mersi cocoțați în fruntea guvernului, parlamentului, președinției și construiesc cu sute de milioane de euro un monstru masonic numit Catedrala Mântuirii Neamului în vreme ce rad în masă spitalele, fabricile, fermele, școlile românilor și comit genocid, ucigând 10000 de români pe lună. Sunt ei la pușcărie sau în libertate? Taci? De ce taci, că văd că de Breivik te doare rău , deși face pușcărie, ca și cum asta ar fi o vină nerecunoscută și neplătită a societății norvegiene, dar taci mâlc în ce privește faptul că asasinii poporului român stau bine mersi, liberi aidoma lui Băse și Boc, Udrea și Ponta, Șova și Țiriac, care au conlucrat la jefuirea și otrăvirea poporului român cu initium. În ce-l privește pe Stalin, era preot ortodox, dovedit cu acte în regulă așa cum Lenin era evreu, așa cum peste 80% din bolșevici erau evrei, iar biserica ortodoxă, în vreme ce poza în victimă a comunismului, conlucra de fapt la instaurarea acestuia ptr a interzice biblia în Rusia și sateliții ei. Ia citește cui a scris mitropolitul Bălan ptr clemență față de români: patriarhului Alexei al Moscovei, pe 26 august 1944. Era interzisă așadar ortodoxia, sau doar se făcea că e interzisă? Logică, încearcă puțină logică… Comunism comunism, dar de tip ortodox prietene, biserică ce interzicea Biblia ca și acum prin slujbe ce vin cu alte evanghelii. Comunismul reprezintă chintesența lagărului ortodox, așa cum Inchiziția reprezintă chintesența catolicismului tău drag. Tu ai fost cumva botezat la biserică pe vremea comunismului?Dacă da, cum vine asta dacă era interzisă ortodoxia? Puțină logică, încearcă să nu mai gândești disparat și superfluu, caută să discerni adevărul de propaganda, și ia Biblia în serios, ia porunca a treia în serios, nu-ți mai bate joc de ceea ce scrie în Biblie. Repet, zici că ortodocșii de acum sunt de fapt altceva. Dă tu exemple de ortodocși cinstiți, că tot te contrazici, zici că ortodocșii din fruntea țării sunt corupți dar există ortodocșii cei adevărați, băieți buni și patrioți, iubitori de neam și Hristos. E un nonsens total. Preotul ortodox Ghedeon Nichitici de la Sibiu, alături de cel de la Arad, Petru Popovici, alături de cel de la Abrud, Iosif Adamovici, au trădat mișcarea de eliberare a românilor din Ardeal, dându-i pe Horea, Cloșca și Crișan pe mâna ungurilor, Vasile Moga de la Sibiu a impus maghiara în Transilvania, episcopul ortodox de la Sibiu, Andrei Șaguna, a dat-o pe Ecaterina varga, apărătoarea moților, pe mâna ungurilor, mitropolitul ortodox Miron Românul (sic) a înființat Partidul Moderat Constituțional ce milita pentru rămânerea Transilvaniei în cadrul imperiului Austro-Ungar. Revin, eu vin cu fapte, cu realitatea faptului că milioane de români fug pentru a-și scăpa viața în aceste țări nordice și anglo-saxone creștin-evanghelice pe care tu le hulești cu ură de tip catolico-ortodox, în vreme ce prin comparație, unu- doi americani, englezi sau nordici vin în România pentru un trai mai bun.
   Eu vin cu citate din Biblie, tu vii cu Breivik, eu vin cu prezentarea realității, tu vii cu ba nu.Știi că-n Rom=nia sunt peste 400 de criminali și violatori periculoși în libertate, pe motive de genul că li se atrofiază testiculele sau sunt claustrofobi? Ba nu ba nu, Marine, dar argumentează-l pe ”ba nu”. Fă cunoștință cu preotul evreu ortodox Stalin:

   Apreciază

   • Mai , tu ai probleme mari de logica . O fi fost stalin la seminarul teologic ortodox , dar de acolo a fost exmatriculat ca nu s-a prezentat la examene . Deci nici vorba ca sa devina preot ortodox .
    In plus , e chiar la mintea cocosului ca daca ar fi fost de credincios ortodox , ar fi ajutat Biserica Ortodoxa , pe cand el a prigonit-o daramand bisericile si manastirile si trimitant ortodocsii pe motive de credinta in gulag .
    Dar daca tot ii tragi cu stalin , asa , total aiurea , fara vreun dram de logica sau vreo urma de gandire rationala , ei bine , iti voi da si eu un exemplu , in care un popor nordic din ala pentru care tu ai mare stima , are pe constiointa cel mai mare masacru din istoria omenirii .
    E vorba de germani si de cel de-al doilea razboi mondial , in urma caruia au murit 70 milioane de oameni .
    Asa ca mai las-o balta cu exemplele tale puerile si ia in considerare lucrurile care sunt cat se poate de concrete .

    Apreciază

  • @ Nu degeaba lauzi și catolicismul, căci evident ești un ecumenist catolico-ortodox
   Mai ,tu chiar ai o problema . Chiar nu inteleg de unde ai tras concluzia falsa ca ii am pe catolici la inima . Dimpotriva , catolicii au pe constiinta unele din cele mai mari si mai sangeroase crime in masa din istoria umanitatii , si sunt si eretici si mincinosi .
   Numai ca tu esti cu totul irational si inventezi tot felul de bazaconii . Ai grija , ca in ziua judecatii vei da seama pentru orice cuvant si orice sminteala ai produs .

   Apreciază

  • @ Preotul ortodox Ghedeon Nichitici de la Sibiu, alături de cel de la Arad, Petru Popovici, alături de cel de la Abrud, Iosif Adamovici, au trădat mișcarea de eliberare a românilor din Ardeal, dându-i pe Horea, Cloșca și Crișan pe mâna ungurilor
   In orice tara si neam si religie au existat tradatori . Dar tu esti absurd condamnand majoritatea oamenilor onesti pentru cateva uscaturi .
   Insa iti voi da eu un exemplu generalizat . In europa evului mediu , protestantii preluand modelul inchizitiei de la catolici , au ars pe rug sute de mii de vrajitoare !!!
   Despre asta de ce nu zici nimic ???
   Daca la noi la ortodocsi au fost cateva tradari individuale , ei bine la protestanti asta a fost politica oficiala generalizata !
   Cum vezi paiul din ochiul nostru si nu vezi barna din ochiul tau !!!

   Apreciază

 5. @ Ia fă tu un calcul câte milioane de români a ucis regimul bolșevico-ortodox în lagărele din Siberia, de la Gherla sau Aiud fără ca cineva să dea socoteală
  E aberant sa pui in carca ortodocsilor crimele facute de bolsevici chiar impotriva ortodocsilor .

  Apreciază

 6. marin says:
  martie 6, 2014 la 1:49 pm
  Așadar, Marine, creștinii sunt eretici, iar ortodocșii sau catolicii ce vin cu altă evanghelie sunt creștini de fapt. Dacă urmezi Biblia (Vechiul și Noul Testament) ești eretic, zici tu, dar dacă urmezi filocalia orthodoxă ești creștin. Da da, așa spune în Biblie, Satan vrea să ia locul lui Dumnezeu, parcă, nu (Ioan 16.11)? Aşa cum satana se preface în înger de lumină, spune apostolul Pavel, la fel sunt şi apostolii cu alte evanghelii (adică cu alte scripturi în afară de Vechiul şi Noul Testament, cum sunt scrierile religioase catolice, ortodoxe, mormone, iudaico-talmudice, islamice, hinduse, budiste, masonice etc), cu alt Hristos aşadar, iar sfârşitul lor va fi după faptele lor: 2 Corinteni 11.13-15. În ce privește mântuirea, se pare că nu ai nici cea mai mică idee ce înseamnă asta. Îți dau un avertisment din Biblie, și sper să înțelegi ce înseamnă cu adevărat mântuirea. Te asigur că n-are nimic de-a face cu prostiile alea de așa-zise minuni c-atingi cruci, cadavre și naiba mai știe ce, după cum a dat recent la tv niște oase de la mănăstiri din Moldova, ”moaște” ce s-au dovedit științific că erau oase de porc, reportaj în urma căruia a dispărut și degetul apostolului Ioan (sic) de la altă mănăstire de sfinți ierarhi; prefericiți pentru secolul ăsta, binențeles. Iisus a cerut ca nici bun să nu fie numit (MARCU 10.18), dar episcopii ăștia ortodocși și catolici se pretind preasfinți și preafericiți, vai mama lor… Așadar vrei mântuire? Iată cum o obții, căci dacă porți cruci și icoane, dacă mergi și cauți morții nu te mântuie Dumnezeu, te ”mântuie” altcineva… Căci dacă ar fi p-așa, toate curvele și toți criminalii, hoții, s-ar mântui că merg la biserică și poartă cruci de un kil la gât; din aur of course, că credința e mare, s-avem parol, ca la Gigi ”preacuratul” pungaș și hoț pe care nu întâmplător îl sprijină cohorte de preoți ortodocși, nu creștini, ca și în cazul Che Guevara-ului curvelor și hoților, Radu Mazăre de la Constanța. Iisus spune ce să faci ca să ajungi în Rai, anume să nu ucizi, să nu preacurveşti, să nu furi, să nu mărturiseşti strâmb, să nu înşeli pe nimeni, să-ţi cinsteşti părinţii (Marcu 10.19). Mulţi dintre necredincioşi se vor plânge lui Dumnezeu în ziua apocalipsei, spunându-i că au proorocit în numele Lui, au scos dracii în numele Lui, au făcut minuni în numele Lui, însă pentru că nu au ascultat poruncile, legea, principiile luminii (să nu ucizi, să nu preacurveşi, să nu furi, să nu înşeli pe nimeni, să-ţi cinsteşti părinţii, …), vor fi lepădaţi de Dumnezeu: Matei 7.22-23

  Apreciază

  • @ ca la Gigi ”preacuratul” pungaș și hoț pe care nu întâmplător îl sprijină cohorte de preoți ortodocși, nu creștini, ca și în cazul Che Guevara-ului curvelor și hoților, Radu Mazăre de la Constanța.
   Hai nu mai face referiri inutile la infractionalitatea ortodocsilor , ca vin si iti dau si eu un exemplu din zona nordicilor pe care ii ridici atat in slavi . Iti aduci aminte de breivik , ala care a omorat 77 de persoane in Norvegia ???
   Toate aceste hotii si fapte de coruptie palesc unor asemenea nenorociri .
   Apropo , eu nu apartin de BOR , ci de BOSV , Biserica Ortodoxa de Stil Vechi .
   BOR e eretiuca si nu mai are har , deci te rog sa nu mai imi dai exemple de preoti si episcopi BOR ; stiu si eu de ei ca sunt cazuti .
   BOR nu mai este ortodoxa , ci eretica , noi insa am ramas ortodocsi adevarati .
   Te rog , daca ai exemple de la noi da-le , dar nu cred ca le vei gasi .

   Apreciază

   • Nu numai ortodoxia se confruntă cu probleme.La fel,protestantismul a avut probleme în interior dar și dușmani iredutabili,în exterior.In ultima vreme este infiltrat și împins în ecumenismul cu multiple fațete.Bătălia este mare și de actualitate(vezi ultimile mele postări,mesajul papei adresat penticostalilor)
    Ideea e că,indiferent de suntem ortodocși,catolici sau protestanți, trebuie să stăm cât mai aproape de Biblie și de Dumnezeu:să ne ducem mântuirea până la capăt.

    Apreciază

   • marin
    martie 6, 2014 la 5:50 pm
    Marine, nu are nici un sens ceea ce spui, nici o logică, nimic palpabil și creștin. Nici măcar un argument nu poți aduce din Biblia creștină. De filocalia ortodoxă evident nu ai curajul să vorbești… Ești aidoma ereticului popă ortodox Ilie Cleopa care spune cum vorbește el cu morții lângă crucea mormântului, sfidându-l pe Dumnezeu care cere explicit să nu facem asta (Deuteronom 18.10-12), făcând apologia sclaviei și bătăii ca reguli existențiale între creștini (sic), batjocorind Biblia care spune clar că preotul nu trebuie să bată, să primească câștig urât (1 Timotei 3.3), să primească daruri ca ai nostri popi ortodocși(Ieșirea 23.8). Te rog, vino cu argumente biblice. Spui că Breivik a comis crime. A omorât arabi și evrei talmudo-islamici prietene, anti-creștini înrăiți în general, care, în concepția lui bolnavă despre lume și viață, trebuiau omorâți pentru a salva societatea nordică de această invazie păgână, iar pentru asta face pușcărie în vreme ce poporul său se dezvoltă și crește armonios. Ia fă tu un calcul câte milioane de români a ucis regimul bolșevico-ortodox în lagărele din Siberia, de la Gherla sau Aiud fără ca cineva să dea socoteală ptr asta, ba mai mult, acum torționarii ortodocși și bolșevici ne sunt stăpâni sadici direct sau prin copiii lor, în vreme ce poporul român este asasinat în spitale, prin salarii din care nu se poate trăi, prin boli și substanțe otrăvitoare ca initiumul testat pe români timp de 4 ani oficial fără ca cineva să-i aresteze pe Băse, Boc, Ungureanu, Ponta pentru asta. În jur de 7 milioane de români au fost uciși și goniți din țară prietene, în ultimii 24 de ani, în vreme ce ortodocșii legionaro-simiști au preluat frâiele României așa cum au făcut-o prin preotul ortodox Stalin în Rusia. România pierde numai prin cursul demografic 10 000 de români pe lună, prietene, în vreme ce Ponta și Băse anulează datoriile evreilor de la Rompetrol la bugetul României și dă românii șomeri afară din casele lor pe motiv că nu-și mai pot plăti ratele la bănci, în loc să le anuleze datoriile așa cum o fac pentru evreii super-bogați de la Rompetrol, bănci sau aiurea. Îi arestează cineva pentru acest genocid? Nuu, of course, ba episcopii ortodocși gen Teodosie al Tomisului și Andrei Andreicuț al Clujului, alături de politruci și torționari ca Răzvan Teodorescu, Mircea Geoană, Gigi Becali, Petre Roman, Traian Băsescu, Radu Mazăre, Năstase, Udrea și compania ne spun că nu politrucii trădători de țară sunt de vină pentru crimele lor, ci întreg poporul român care trăiește în majoritate din muncă cinstită. Nu ortodocșii au tradus biblia, Marine, ci creștinii evanghelici, dintre care William Tyndale în Anglia, Martin Luther în Germania pentru prima oară în limbi europene. Până la 1850 ortodocșii au interzis Biblia în Țările Române, dând voie numai preoților să aibă copii di ea, iar Dumitru Cornilescu a fost gonit din țară de către patriarhul ortodox al României Întregite, Miron Cristea, pentru că a tradus Biblia în română și a făcut=o accesibilă celor mulți în perioada interbelică, același Miron Cristea care se opunea întregirii României în 1918. Eu vin cu argumente, tu vii cu ”ba nu, piua, nu se pune”. Tu spui că creștinii sunt eretici iar ereticii sunt creștini. Repet, spune un singur cuvânt, un singur citat din Biblie în care se vorbește despre ortodocși ca fiind biserica lui Hristos, iar nu creștinii. Dacă nu știi, înseamnă că eu am dreptate. Argumente Marine, nu vorbe în dodii aduce creștinul; aaa, am uitat, tu nu ești creștin, ești ortodox, așadar nu ai cum să vii cu argumente și citate din Biblia Creștină, singura evanghelie adevărată… Aşa cum satana se preface în înger de lumină, spune apostolul Pavel, la fel sunt şi apostolii cu alte evanghelii (adică cu alte scripturi în afară de Vechiul şi Noul Testament, cum sunt scrierile religioase catolice, ortodoxe, mormone, iudaico-talmudice, islamice, hinduse, budiste, masonice etc), cu alt Hristos aşadar, iar sfârşitul lor va fi după faptele lor: 2 Corinteni 11.13-15

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s