Judecătorii şi procurorii pot face parte din organizaţiile masonice

Răscumpărarea memoriei

Oare câți dintre cei care au votat această decizie sunt masoni? Altfel nu se explică aberanta decizie de a le permite judecătorilor și procurorilor să facă parte din aceste organizații secrete, ambițioase, influente și mai ales subversive. De ceva vreme și presa din România promovează masiv interesele masonilor în România. La TVR s-a menționat și faptul că masonii au oficial reprezentanți pe lângă organismele europene de la Bruxelles.

Iată ce ne anunță ziarul Adevărul:

Judecătorii şi procurorii pot face parte din organizaţiile masonice. Este punctul de vedere, însuşit, cu majoritate de voturi, de o comisie a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

În urma dezbaterilor, comisia şi-a însuşit cu majoritate de voturi punctul de vedere al Direcţiei Legislaţie, Documentare şi Contencios (DLDC) în sensul că judecătorii şi procurorii pot face parte dintr-o organizaţie masonică, potrivit Mediafax.

„S-a exprimat şi o opiniei minoritară, în sensul că judecătorii şi procurorii nu pot face…

Vezi articol original 134 de cuvinte mai mult

Reclame

O părere la “Judecătorii şi procurorii pot face parte din organizaţiile masonice

  1. Problema era, este că majoritatea elitelor din justiţie sunt masoni, şi atunci era caraghios ca să nu recunoască realitatea. De aproximativ o săptămână aşadar, masonii care prin jurământ se supun Israelului de peste 4000 de ani ne spun în faţă, prin lege, oficial, că ne sunt opresori şi călăi. Iar primul exemplu de justiţie masonică oficială a fost încarcerarea unui excroc care le-a contestat autoritatea şi vroia să fure şi să jefuiască în locul lor poporul român: Gigi Becali, care le spunea celor ce i-au furat maşina acum câţiva ani, să fure de la români, nu de la machidoni. Biet popor român, unde ne-a adus erezia, urmarea altor evanghelii, închinarea la morţi şi idoli făcuţi de degetele omului, la muritori în loc să ne închinăm slavei lui Dumnezeu, a Fiului şi-a Sfântului Duh: o turmă rătăcită, fără păstori…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s