Vizionaţi „Proof Antipope Francis is a Freemason?” pe YouTube

Anunțuri

7 păreri la “Vizionaţi „Proof Antipope Francis is a Freemason?” pe YouTube

 1. Există variante și variante,care explică sau complică adevărul din spatele istoriei.Nu văd nimic rău în a dori să știi adevărul.In fine..
  Poate aveți idee,sau știți mai bine…cui îi erau subordonate,în realitate,acele instituții specializate care întemnițau torționau ,etc. ?..altor instituții românești?

  Apreciază

 2. Unde duce firul ? Ehei… Poate duce departe. Poate duce la o societate oculta din domeniul religios sau financiar sau militar. Cine stie ? Nu-mi pun intrebari si nici nu sunt curios. Eu doar am constatat ca nu comunistii le rupeau oasele oamenilor ci militienii, temnicerii, trupele securitatii, etc. Sunt niste nuante, care sunt acoperite de o galagie anticomunista care sa acopere pe adevaratii calai, nu stiu daca sesizati. Nu sunt curios unde duce „firul”. Cine-i curios moare repede. Chiar daca nu mai am mult de trait, doresc sa mor in patul meu si nu calcat de vreo masina sau de vreun tramwai. Desi sunt sanse mici sa fiu bagat in seama. Ce, eu sunt Labis ?

  Apreciază

 3. Paralela , soc. secrete și comunism ,devine interesantă.
  Și iezuiții practică(la ordin?):caritatea.
  Actualul papă iezuit a spălat picioarele pușcăriașilor..poartă papuci(celebri) ponosiți ,..adept al simplității etc.Aceste lucruri pot fi făcute pt. că așa impune ordinul..sau se pot face și din convingere.Cel puțin cînd o faci din convingere o faci dintr-o motivație corectă,decît atunci cînd aștepți să fii elogiat , fotografiat etc.

  Și eu am mers „cu clasa” la cules mere,cartofi..la tăiat spinii etc. ,la fel:aplauze,ovații..la comandă comunistă.
  Astea au fost atunci dar,..ce urmează?
  Totuși,vă întreb,dacă torționarii erau aparent subordonațiPCR,cui erau ei subordonați de fapt? ..unde duce firul,la urma urmei? Cine a ordonat fiara comunistă peste România?De ce?

  Apreciază

 4. E adevărat,contează și persoana,dar odată ce persoana respectivă aparține unei societăți secrete:ea are de executat niște ordine, o agendă..

  Să fie valabilă paralela ?..referitoare la faptul că: în România comunistă nu puteai avea o funcție fără să fi fost și membru de partid[…]…La fel ,acum,pe plan mondial ,..să se repete situația ?

  Apreciază

  • Pai sa-ti spun ce ordine primeam :
   Sa iesim la curatat zapada de pe strazi;
   Sa scoatem tomberoanele cu gunoi din curtile unor români, la strada, pentru cand vin masinile de colectat gunoiul, pentru ca locatarii aveau alte treburi si stiau ca vin comunistii sa le scoata gunoiul din curte;
   Sa mergem pe camp sa culegem recolta pentru ca taranii de atunci, azi fermieri, erau la crasma sau pe sant si discutau ce a mai zis Europa Libera;
   Sa iesim pe trasee cand veneau delegatii straine, sa aplaudam frenetic si sa zambim si sa ne aratam cat mai fericiti;
   Sa dam exemplu in procesul de productie prim constiiciozitate si arandament asa cum il prestam si in exemplele de mai sus;
   Etc.
   Sper ca sunt suficiente si edificatoare ce faceau cei 4 miliane de comunisti. Nu ma refer la cei max. 10000 de activisti si din conducerea de partid si de sta.
   Astfel ca veti intelege ca cei ce intemnitau, maltratau si omorau oamenii prin inchisori si canale nu erau comunistii(v-am explicat ceea ce faceau acestia) ci altii erau tortionarii. Comunistii n-aveau in atributii si nici in dotare pistoale, catuse, bastoane de cauciuc si nici dreptul de a le folosi. Cumunistii nu arestau, si nu condamnau si intemnitau. Existau institutii specializate, numai aparent subordonate PCR.

   Apreciază

 5. Adevarul este ca nu mai tresar daca aflu ca cineva este mason, fie el cat de sus ar fi situat. Noi in Romania tot targa pe uscat o vom trage astfel ca nu mai conteaza daca un papa este iezuit sau mason. Idem pentru cazul unui patriarh. Caracterul omului conteaza. Si eu am fost membru PCR si n-am fost o bestie sa chinui detinutii politici pe la Pitesti, la Canal, la Vacaresti, etc. De fapt nu comunistii chinuiau oamenii, tortionari fiind militienii si gardienii din structura MI, securitatea, alte organe de represiune.

  Apreciază

  • Dar dacă cineva spune că este satanist, cum au fost cei din formaţia rock care acum 4-5 ani a câştigat Eurovisionul, te deranjează? Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Să ne uităm unde sunt societăţile evanghelice creştine, adică germanii, nordicii, şi unde-i restul lumii… Nu întâmplător cu toţii admiră nivelul de trăi şi societatea de tip nordic, aşa cum nu întâmplător aceste societăţi urmează în majoritate (încă) doar biblia Creştină…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s